Vérsi 0.9.9.0 – Pagawe di dunya – ngahiji!

Pikeun kahiji Méi, poé pagawé internasional urang geus pamustunganana dileupaskeun versi pisan lila liwat jeung diantisipasi ti 0.9.9.0.

What is versi ieu alus pikeun?

Kahiji – pangrojong pikeun Baidu, buta search Cina nu ogé boga engine panarjamahan, jeung pangrojong pikeun Kanton nu rada unik pikeun engine ieu. Lain hal anu alus nyaeta jeung engine ieu, situs web nu hosted di Cina bisa meunangkeun aksés ka engine panarjamahan gawe.

Kadua – kami geus tetep pangrojong kurang konci kiwari boh Google jeung Yandex, jadi sabenerna maranéhanana kudu digawé deui ayeuna. Jadi lamun sababaraha kaca di loka Anjeun teu ditarjamahkeun, versi anyar meunang anjeun katutupan. A sababaraha basa anu ditambahkeun dina prosés.

Katilu – kavling parobahan, tambahan jeung nangtukeun kutu sadaya kira-kira. hehehehe, urang kudu ngalereskeun dokuméntasi jeung FAQ keur sababaraha.

Naha anjeun masih maca ieu? Ngan ningkatkeun ayeuna, jeung isukan karya!

Vérsi 0.9.8.0 – Wilujeng Yandex

Aya deui dunya ti sakadar Google Translate, aya ogé leuwih ka dunya ti sakadar Bing Narjamahkeun, tétéla nu ~ 150 juta Rusia ogé ngalakonan barang gede, jeung Yandex, search engine nu pang populerna di Rusia.

Yandex ngarojong loba basa jeung ngahasilkeun hasil béda ti mesin séjén, ogé specializes dina basa nu diucapkeun jero Rusia saperti Bashkir, Kirghiz jeung Tatar. Nu kami ayeuna bisa ditambahkeun ka daptar basa, nyieun jumlah total basa auto-ditarjamahkeun dirojong ka whopping a 95!

Ditambah Yandex ogé micu robah di jalan we nyebarkeun tarjamahan otomatis, ku kituna ayeuna mungkin pikeun ngeset leuwih sering dipake tinimbang tina engine panarjamahan Anjeun hoyong make.

Urang oge geus loba (jeung urang mean loba) bug tetep di release ieu, log parobahan bakal mere Anjeun rasa hade ieu:

  • Support penerjemah Yandex ditambahkeun
  • Ditambahkeun opsi pikeun milih penerjemah pikaresep mesen via sered jeung teundeun
  • Ngalereskeun kutu kritis dina narjamahkeun post jeung narjamahkeun kana nyebarkeun
  • Nangtukeun dina pamilih basa UI (ngaran basa lila)
  • Dialog panarjamahan fix teu loading dina malik kahiji
  • Henteu deui ngalaan kenop Google externally
  • Ngalereskeun tarjamahan otomatis bersih dina tab utils
  • Rojongan Bashkir, Kyrghiz jeung Tatar berkat Yandex – Ayeuna ngarojong 95 Basa!
  • Nambahkeun dukungan Swahili ka Bing
  • Ngurangan waktu nungguan antara tulisan dina narjamahkeun kabéh ka 2 detik
  • Ngalereskeun shortcodes lamun wrapping a <p> poe
  • Icon Google New
  • Ngalereskeun telepon deprecation WP_Widget for wordpress 4.3
  • Fix Minor pikeun integrasi search buddypress
  • Ngalereskeun sababaraha kasus lamun HTTPS URL teu bakal ditulis
  • Ngalereskeun nulis balik pangrojong pikeun tilu basa surat (ayeuna ngan ceb)

Rasakeun kanikmatan ieu versi!

Vérsi 0.9.7.2 – Shortcodes disingget

Pelepasan kareta pamustunganana geus ngajemput sababaraha speed, jadi urang reueus nampilkeun Vérsi anyar ieu.
Vérsi ieu nangtukeun proxy Google deui, ieu lumangsung alatan aya hal anu bener we teu bisa ngadalikeun. Tapi deui, éta hasil.

Parobahan sejenna nyaeta sababaraha nangtukeun di shortcodes, Anjeun bisa maca leuwih ningkat dokuméntasi dina link di handap ieu:
Support Shortcode di Transposh WordPress plugin

Parobahan utama di antarana tambahan [tpe] shortcode nu ditambahkeun di luhur tina kolot [].
Kode ieu digunakeun pikeun Konci enclosing diri, mana teu perlu pikeun nutup tag nu, ieu téh alatan caveat di wordpress nu ngabalukarkeun
kode FITML pikeun muka berserk lamun Pergaulan shortcodes timer enclosed sareng nutup.

Oge, aya teu kudu ngeusian ="y" deui, jadi ayeuna [tpe mylang] saukur bakal bisa dipaké jeung output: su

Urang pangjurung Anjeun pikeun ngamutahirkeun, jeung ngarasakeun Vérsi anyar ieu.

Vérsi 0.9.7.1 – Urang boga loka anyar

Hal munggaran kahiji, urang hoyong deeply alhamdulillah Christopher ti LPK Studio – http://lpkstudio.com/ pikeun desain anyar website urang, website anyar ieu téh ahirna nepi ka standar web anyar ayeuna urang jeung kudu ditingali dina alat nu bagerak Anjeun.

Kami estu dinikmati gawe bareng Christopher dina ieu, jeung manéhna pisan efisien, responsif jeung terang naon we diperlukeun komo saméméh we nanya 🙂

Nu website anyar dipirig ku siaran anyar, euweuh utama dieu tapi sababaraha bug ngalaman Isro jalan dodol nu.

  • Deui bisa maké + lambang jero tarjamahan
  • Dina sababaraha kali, ayat lila teu meunangkeun panarjamahan otomatis ditangtoskeun ti Google
  • Bubuka leuweung tarjamahan heubeul teu bener gawé di 0.9.7.0

Rasakeun kanikmatan versi anyar, jeung pastikeun anjeun ngaronjatkeun ka vérsi full ieu, nya bebas.

 

Vérsi 0.9.7.0 – Nangtukeun jeun pitur sadaya sakuliah, jeung SuperProxy alfa

Vérsi New dieu!

Mangga ningkatkeun! Punten, Mangga ningkatkeun! Punten jeung sababaraha gula di luhur.

Naha anjeun kudu ningkatkeun?

  • Vérsi ieu nangtukeun pangrojong proxy Google, nu hartina Google Tarjamahan nu otomatis bakal bisa dipaké deui.
  • Mutahirkeun Vérsi ieu format database, nu hartina wordpress 4.2 dirojong, jeung nu dipiharep pikeun nyalametkeun ~ 40% ti ukuran tabel kiwari
  • Urang pamustunganana geus pérsi awal pangropéa panarjamahan backend, bakal nembongkeun Anjeun senar jalma nyata geus narjamahkeun sarta ngidinan Anjeun pikeun nempoan sareng mupus eta gancang.

Kumaha kudu anjeun ngaronjatkeun?

Jeung sababaraha tuah, anjeun boga opsi pikeun saukur ningkatkeun di dasbor wordpress Anjeun. Disarankeun nu cadangan, salaku nu aya deui jalan sanggeus pamutahiran database geus réngsé.

Sakur quirks, masalah, masalah – nu kontak urang ngabentuk nyaeta babaturan Anjeun.

Naon nu SuperProxy jeung naha anjeun kudu ngaktipkeun ieu?

SuperProxy anyar urang “Meunangkeun gancang beunghar” skéma. hmm…

Saleresna, urang ngagunakeun tempat ngumpulna ahir pikeun ngidinan pausahaan jeung individu gaduh wasa disebarkeun ka web. Urang bakal Mayar pikeun lalu lintas ieu, jadi lamun meuli jasa hosting jeung anjeun boga ton data mindahkeun Anjeun keur teu make, urang bakal bener ngahargaan nu ngaktipkeun fitur ieu, bakal ngarojong ka urang na sigana bakal sia bari Anjeun. Kami baris nyebarkeun leuwih rinci ngeunaan ieu lamun geus sadia.

Jeung – ka sesa changelog nu:

  • Djafar integrasi nangtukeun
  • Solokan nu encoding base64 jeung ngurangan ukuran kaca translatable
  • Nangtukeun Widget ngajadikeun umbul mintonkeun bener lamun kotak salah sizing ieu dipaké
  • Lengser ahir hareup kamajuan bar, ieu jarang ditempo atawa dipaké sarta disababkeun leuwih gangguan ti ieu patut
  • 3 basa anyar dirojong ku bing
  • shortcode Lokalisasi su
  • nyingkahan tarjamahan tina non téks / eusi json nangtukeun masalah jeung sababaraha plugins download addon
  • Ngarojong atribut placeholder, hatur Mark Serellis
  • Sababaraha ngarojong kana plugin diréktori bisnis

Janten – Rasakeun kanikmatan ieu versi, jeung teu jadi muhrim, hayu urang nyaho kumaha karya keur anjeun.