Versi 0.9.9.0 – Para buruh ing donya – nyawiji!

Kanggo pisanan May, ing dina buruh internasional kita wis pungkasanipun dirilis versi banget dawa kasep lan diantisipasi 0.9.9.0.

Apa versi iki apik kanggo?

Pisanan – support kanggo Baidu, buta golèk Cina kang uga duwe engine agensi, karo support kanggo Kanton kang mandan unik kanggo engine iki. Liyane bab apik karo engine iki, situs sing tuan rumah ing China bisa entuk akses menyang engine agensi apa.

Liyane – kita wis tetep support kurang tombol saiki loro Google lan Yandex, supaya bener padha bisa ngirim maneh saiki. Dadi yen sawetara kaca ing situs padha ora dijarwakake, versi anyar tak sampeyan dijamin. A sawetara basa ditambahaké ing proses.

Katelu – persil saka owah-owahan, tambahan lan mbecike bug kabeh sak. Ya, kita kudu ndandani dokumentasi lan FAQ kanggo sawetara.

Yagene kowe isih maca iki? Cukup nganyarke dina, lan sesuk karya!

Versi 0.9.8.0 – Welcome Yandex

Ana luwih donya saka mung Google Translate, ana uga liyane kanggo donya saka mung Bing Translate, ketoke ~ 150 yuta Rusia uga mengkono kuwi gedhe, karo Yandex, search engine paling populer ing Rusia.

Yandex ndhukung akeh basa lan mrodhuksi asil beda saka mesin liyane, iku uga duwe spesialisasi ing basa sing ngandika nang Rusia kayata Bashkir, Kirghiz lan Tatar. Kang kita padha saiki bisa kanggo ditambahake menyang dhaptar basa, nggawe nomer total basa otomatis dijarwakake didhukung kanggo kekalahan a 95!

Kajaba saka Yandex uga micu diganti ing cara kita masang jarwan otomatis, supaya iku saiki bisa nyetel pilihan saka engine agensi sing seneng nggunakake.

Kita uga wis akeh (lan kita tegese MANY) dibenakno ing release iki, Log pangowahan bakal menehi rasa apik iki:

  • Support translator Yandex ditambahaké
  • Added pilihan kanggo milih translators disenengi supaya liwat seret lan selehake
  • Ndandani bug kritis ing nerjemahake kirim lan nerjemahake ing nerbitaké
  • Koreksi ing pilihan basa UI (jeneng basa dawa)
  • Dialog terjemahan fix ora loading klik page
  • No longer mbabarake tombol Google externally
  • Ndandani jarwan otomatis resik ing tab utils
  • Dhukungan Bashkir, Kyrghiz lan Tatar thanks kanggo Yandex – Saiki ndhukung 95 Basa!
  • Nambahake support Swahili kanggo Bing
  • Suda wektu Enteni antarane kiriman ing Translate kabeh kanggo 2 detik
  • Ndandani shortcodes nalika bungkusan <p> tag
  • Lambang Google anyar
  • Ndandani telpon deprecation WP_Widget kanggo wordpress 4.3
  • Fix Suntingan panelusuran integrasi buddypress
  • Ndandani sawetara kasus nalika https URL ora bakal ditulis maneh
  • Fix mbaleni support kanggo telung basa huruf (saiki mung CEB)

Seneng versi iki!

Versi 0.9.7.2 – Shortcodes shortened

Release Sepur pungkasanipun wis ngangkat munggah sawetara kacepetan, supaya kita bangga saiki kanggo versi anyar.
Iki versi mbecike ing proxy Google maneh, iki wis kedados amarga ana bab-bab sing kita saestu ora bisa ngontrol. Nanging maneh, kerjane.

Owah-owahan iku sawetara mbecike ing shortcodes, sampeyan bisa maca luwih apik dokumentasi pranala ing ngisor iki:
Support shortcode ing Transposh plugin wordpress

Owah-owahan utama kalebu tambahan [tpe] shortcode kang ditambahake ing ndhuwur lawas [].
Kode iki digunakake kanggo kodhe enclosing poto, ngendi iku ora perlu kanggo nutup tag, iki amarga caveat ing wordpress kang nimbulaké
kode parsing kanggo pindhah berserk nalika nyawiji shortcodes poto-terlampir lan nutup.

Uga, ana ora perlu kanggo nemtokake ="y" apa liyane, supaya saiki [tpe mylang] mung bakal bisa lan output: jw

We nggusah sampeyan upgrade, lan seneng versi anyar.

Versi 0.9.7.1 – We have a Situs anyar

Bab kawitan kawitan, we would like to thank rumiyin Christopher saka LPK Studio – http://lpkstudio.com/ kanggo desain anyar kita website, website anyar iki pungkasanipun nganti standar web anyar iki lan ngirim bakal katon ing piranti seluler.

Kita saestu sante nggarap Christopher iki, lan arang banget efisien, responsif lan sumurup apa kita needed malah sadurunge kita takon 🙂

Website anyar iki diiringi dening release anyar, boten utama kene nanging sawetara kewan omo wis musna cara dodo ing.

  • Maneh bisa nggunakake + simbol nang jarwan
  • Ing sawetara kesempatan, paragraf dawa durung njaluk terjemahan otomatis tepat saka Google
  • Mbusak jarwan lawas dudu bisa ing 0.9.7.0

Seneng versi anyar, lan priksa manawa sampeyan nganyarke kanggo versi lengkap iki, sawijining free.

 

Versi 0.9.7.0 – Koreksi lan fitur kabeh sak, lan SuperProxy alpha

Versi anyar punika!

Mangga nganyarke! Mangga, Mangga nganyarke! Please karo sawetara gula ing ndhuwur.

Apa sampeyan kudu nganyarke?

  • Iki versi mbecike dhukungan proxy Google, kang tegese Google Translation ing otomatis bakal bisa maneh.
  • Anyari versi format database, kang tegese wordpress 4.2 wis didhukung, lan sing samesthine kanggo nyimpen ~ 40% saka ukuran meja saiki
  • Kita pungkasanipun duwe versi dhisikan saka editor terjemahan backend, iku bakal nuduhake sampeyan strings wong nyata wis diterjemahaké lan ngijini sampeyan kanggo maneh lan mbusak sing cepet.

Carane ngirim sampeyan nganyarke?

Karo sawetara luck, sampeyan duwe opsi kanggo mung upgrade ing Dashboard wordpress Panjenengan. Apike sing serep, minangka kang ora ana cara maneh sawise upgrade database wis rampung.

Sembarang quirks, masalah, masalah – ing hubungi kita mbentuk iku konco sampeyan.

Apa sing SuperProxy lan apa sing kudu bisa ngaktifake iki?

SuperProxy anyar kita “Njaluk cepet sugih” rencana. hmm…

Bener, kita nggunakake kelenjar mburi kanggo ngidini perusahaan lan individu duwe akses kanggo mbagekke web. Kita bakal mbayar kanggo lalu lintas iki, supaya yen sampeyan tuku layanan hosting lan sampeyan duwe ton saka data nransfer sampeyan lagi ora nggunakake, kita bakal tenan appreciate sing ngaktifake fitur iki, iku bakal ndhukung kita lan mbokmenawa bakal worth nalika sampeyan. Kita bakal nerbitaké rincian liyane babagan iki padha dadi kasedhiya.

Lan – kanggo digarap liyane saka changelog:

  • Woo integrasi mbecike
  • Selokan enkoding base64 lan nyuda ukuran kaca translatable
  • Koreksi Widget ndadekake panji nuduhake bener nalika kothak salah sizing iki digunakake
  • Aman saka front end pananda garis, iku arang katon utawa digunakake lan nyebabake luwih alangan saka iku worth
  • 3 basa anyar didhukung dening bing
  • shortcode lokal jv_ID
  • supaya terjemahan non teks / isi JSON mbecike masalah karo sawetara Plugins download addon
  • Ndhukung ngubungake placeholder, thanks Mark Serellis
  • Sawetara support kanggo plugin direktori bisnis

Supaya – Seneng versi iki, lan aja wong liyo, supaya kita ngerti cara kerjane kanggo sampeyan.