Vérsi 0.9.9.0 – Pagawe di dunya – ngahiji!

Pikeun kahiji Méi, poé pagawé internasional urang geus pamustunganana dileupaskeun versi pisan lila liwat jeung diantisipasi ti 0.9.9.0.

What is versi ieu alus pikeun?

Kahiji – pangrojong pikeun Baidu, buta search Cina nu ogé boga engine panarjamahan, jeung pangrojong pikeun Kanton nu rada unik pikeun engine ieu. Lain hal anu alus nyaeta jeung engine ieu, situs web nu hosted di Cina bisa meunangkeun aksés ka engine panarjamahan gawe.

Kadua – kami geus tetep pangrojong kurang konci kiwari boh Google jeung Yandex, jadi sabenerna maranéhanana kudu digawé deui ayeuna. Jadi lamun sababaraha kaca di loka Anjeun teu ditarjamahkeun, versi anyar meunang anjeun katutupan. A sababaraha basa anu ditambahkeun dina prosés.

Katilu – kavling parobahan, tambahan jeung nangtukeun kutu sadaya kira-kira. hehehehe, urang kudu ngalereskeun dokuméntasi jeung FAQ keur sababaraha.

Naha anjeun masih maca ieu? Ngan ningkatkeun ayeuna, jeung isukan karya!

Komentar

  1. nyebutkeun

    Looks good. Hatur nuhun.

    Quick question: my server has Opcache installed, active and working. Will a future release os Transposh support Opcache?

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *