Vérsi 0.9.8.0 – Wilujeng Yandex

Aya deui dunya ti sakadar Google Translate, aya ogé leuwih ka dunya ti sakadar Bing Narjamahkeun, tétéla nu ~ 150 juta Rusia ogé ngalakonan barang gede, jeung Yandex, search engine nu pang populerna di Rusia.

Yandex ngarojong loba basa jeung ngahasilkeun hasil béda ti mesin séjén, ogé specializes dina basa nu diucapkeun jero Rusia saperti Bashkir, Kirghiz jeung Tatar. Nu kami ayeuna bisa ditambahkeun ka daptar basa, nyieun jumlah total basa auto-ditarjamahkeun dirojong ka whopping a 95!

Ditambah Yandex ogé micu robah di jalan we nyebarkeun tarjamahan otomatis, ku kituna ayeuna mungkin pikeun ngeset leuwih sering dipake tinimbang tina engine panarjamahan Anjeun hoyong make.

Urang oge geus loba (jeung urang mean loba) bug tetep di release ieu, log parobahan bakal mere Anjeun rasa hade ieu:

  • Support penerjemah Yandex ditambahkeun
  • Ditambahkeun opsi pikeun milih penerjemah pikaresep mesen via sered jeung teundeun
  • Ngalereskeun kutu kritis dina narjamahkeun post jeung narjamahkeun kana nyebarkeun
  • Nangtukeun dina pamilih basa UI (ngaran basa lila)
  • Dialog panarjamahan fix teu loading dina malik kahiji
  • Henteu deui ngalaan kenop Google externally
  • Ngalereskeun tarjamahan otomatis bersih dina tab utils
  • Rojongan Bashkir, Kyrghiz jeung Tatar berkat Yandex – Ayeuna ngarojong 95 Basa!
  • Nambahkeun dukungan Swahili ka Bing
  • Ngurangan waktu nungguan antara tulisan dina narjamahkeun kabéh ka 2 detik
  • Ngalereskeun shortcodes lamun wrapping a <p> poe
  • Icon Google New
  • Ngalereskeun telepon deprecation WP_Widget for wordpress 4.3
  • Fix Minor pikeun integrasi search buddypress
  • Ngalereskeun sababaraha kasus lamun HTTPS URL teu bakal ditulis
  • Ngalereskeun nulis balik pangrojong pikeun tilu basa surat (ayeuna ngan ceb)

Rasakeun kanikmatan ieu versi!

Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *