Vérsi 0.9.7.2 – Shortcodes disingget

Pelepasan kareta pamustunganana geus ngajemput sababaraha speed, jadi urang reueus nampilkeun Vérsi anyar ieu.
Vérsi ieu nangtukeun proxy Google deui, ieu lumangsung alatan aya hal anu bener we teu bisa ngadalikeun. Tapi deui, éta hasil.

Parobahan sejenna nyaeta sababaraha nangtukeun di shortcodes, Anjeun bisa maca leuwih ningkat dokuméntasi dina link di handap ieu:
Support Shortcode di Transposh WordPress plugin

Parobahan utama di antarana tambahan [tpe] shortcode nu ditambahkeun di luhur tina kolot [].
Kode ieu digunakeun pikeun Konci enclosing diri, mana teu perlu pikeun nutup tag nu, ieu téh alatan caveat di wordpress nu ngabalukarkeun
kode FITML pikeun muka berserk lamun Pergaulan shortcodes timer enclosed sareng nutup.

Oge, aya teu kudu ngeusian ="y" deui, jadi ayeuna [tpe mylang] saukur bakal bisa dipaké jeung output: su

Urang pangjurung Anjeun pikeun ngamutahirkeun, jeung ngarasakeun Vérsi anyar ieu.

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *