Vérsi 0.9.7.1 – Urang boga loka anyar

Hal munggaran kahiji, urang hoyong deeply alhamdulillah Christopher ti LPK Studio – http://lpkstudio.com/ pikeun desain anyar website urang, website anyar ieu téh ahirna nepi ka standar web anyar ayeuna urang jeung kudu ditingali dina alat nu bagerak Anjeun.

Kami estu dinikmati gawe bareng Christopher dina ieu, jeung manéhna pisan efisien, responsif jeung terang naon we diperlukeun komo saméméh we nanya 🙂

Nu website anyar dipirig ku siaran anyar, euweuh utama dieu tapi sababaraha bug ngalaman Isro jalan dodol nu.

  • Deui bisa maké + lambang jero tarjamahan
  • Dina sababaraha kali, ayat lila teu meunangkeun panarjamahan otomatis ditangtoskeun ti Google
  • Bubuka leuweung tarjamahan heubeul teu bener gawé di 0.9.7.0

Rasakeun kanikmatan versi anyar, jeung pastikeun anjeun ngaronjatkeun ka vérsi full ieu, nya bebas.

 

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *