Vérsi 0.9.7.0 – Nangtukeun jeun pitur sadaya sakuliah, jeung SuperProxy alfa

Vérsi New dieu!

Mangga ningkatkeun! Punten, Mangga ningkatkeun! Punten jeung sababaraha gula di luhur.

Naha anjeun kudu ningkatkeun?

  • Vérsi ieu nangtukeun pangrojong proxy Google, nu hartina Google Tarjamahan nu otomatis bakal bisa dipaké deui.
  • Mutahirkeun Vérsi ieu format database, nu hartina wordpress 4.2 dirojong, jeung nu dipiharep pikeun nyalametkeun ~ 40% ti ukuran tabel kiwari
  • Urang pamustunganana geus pérsi awal pangropéa panarjamahan backend, bakal nembongkeun Anjeun senar jalma nyata geus narjamahkeun sarta ngidinan Anjeun pikeun nempoan sareng mupus eta gancang.

Kumaha kudu anjeun ngaronjatkeun?

Jeung sababaraha tuah, anjeun boga opsi pikeun saukur ningkatkeun di dasbor wordpress Anjeun. Disarankeun nu cadangan, salaku nu aya deui jalan sanggeus pamutahiran database geus réngsé.

Sakur quirks, masalah, masalah – nu kontak urang ngabentuk nyaeta babaturan Anjeun.

Naon nu SuperProxy jeung naha anjeun kudu ngaktipkeun ieu?

SuperProxy anyar urang “Meunangkeun gancang beunghar” skéma. hmm…

Saleresna, urang ngagunakeun tempat ngumpulna ahir pikeun ngidinan pausahaan jeung individu gaduh wasa disebarkeun ka web. Urang bakal Mayar pikeun lalu lintas ieu, jadi lamun meuli jasa hosting jeung anjeun boga ton data mindahkeun Anjeun keur teu make, urang bakal bener ngahargaan nu ngaktipkeun fitur ieu, bakal ngarojong ka urang na sigana bakal sia bari Anjeun. Kami baris nyebarkeun leuwih rinci ngeunaan ieu lamun geus sadia.

Jeung – ka sesa changelog nu:

  • Djafar integrasi nangtukeun
  • Solokan nu encoding base64 jeung ngurangan ukuran kaca translatable
  • Nangtukeun Widget ngajadikeun umbul mintonkeun bener lamun kotak salah sizing ieu dipaké
  • Lengser ahir hareup kamajuan bar, ieu jarang ditempo atawa dipaké sarta disababkeun leuwih gangguan ti ieu patut
  • 3 basa anyar dirojong ku bing
  • shortcode Lokalisasi su
  • nyingkahan tarjamahan tina non téks / eusi json nangtukeun masalah jeung sababaraha plugins download addon
  • Ngarojong atribut placeholder, hatur Mark Serellis
  • Sababaraha ngarojong kana plugin diréktori bisnis

Janten – Rasakeun kanikmatan ieu versi, jeung teu jadi muhrim, hayu urang nyaho kumaha karya keur anjeun.

Komentar

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *