Vérsi 0.9.6.0 – Pangpanjangna liwat, dileupaskeun dina poé shortest

Vérsi ieu nambahkeun sapuluh basa anyar Google narjamahkeun kiwari ditambahkeun. Release nu fokus kana pajoang nu warnings jeung bug nu geus crept kana Transposh dina sataun pamungkas.

Hiji bisa menta dirina, lamun software geus teu robah, kumaha asalna bug geus crept di? Jawaban pikeun nu basajan, software teu aya di rohangan hampa, hal ngarobah sakabeh waktu, versi anyar PHP ditambahkeun warnings nu ketat nu kaganggu sababaraha pamaké, aya Kaluaran anyar pikeun wordpress jeung nu séjénna komponén software, kitu ogé dirobah ka Nu Maha Esa Google narjamahkeun engine. Eta parobahan dijieun kaayaan nu kode kiwari ieu mah bisa nanganan, tapi keukeuh we vérsi anyar ieu bakal bit leuwih sanggup ngalakonan.

Barang anyar ngalingkup lain Yoast SEO integrasi sitemaps (Anjeun kudu patch eta, parentah aya di kode urang).
A pitur leutik jang ngaleupaskeun tarjamahan otomatis gunana (mana Translations éta sarua jeung senar asli, nu bakal terjadi sawaktos sababaraha loka meunang diblokir ku Google)
leuwih barang, payil nu readme.txt nyaéta babaturan Anjeun.

Hoping pikeun meunangkeun hal leuwih nepi ka laju jeung rolling 🙂

Ngaraosan.

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *