Vérsi 0.9.5 – Pamutahiran leungit

Vérsi 0.9.5 dirilis teu lila teuing ka tukang, sarta vérsi full 0.9.5.1 dirilis ogé. Anjeun bisa jadi nanya ka diri, Kuring keur néangan apdet di wordpress dasbor mah kuring teu ningal nanaon, kumaha asalna?

Ieu alesan pasti 0.9.5 datang ka hirup, aya kutu kritis nu berhubungan ka hiji parobahan dilakukeun dina API pamutahiran ku wordpress 3.8 nu dijieun transposh meungpeuk sadaya apdet (kaasup sorangan) ti dasbor.

Janten, naon anu kedah dilakukeun?

Dina raraga ningkatkeun ka versi full panganyarna, aya sababaraha pilihan:

  1. nganonaktipkeun plugin Transposh kiwari, mariksa apdet, update ka vérsi 0.9.5 ti wordpress.org, ngaktipkeun plugin nu, tanda “ngidinan update ka versi full” jeung apdet deui
  2. hapus vérsi Anjeun kiwari plugin jeung masang versi ti wordpress.org teras turutan prosedur update
  3. sacara manual ngundeur versi panganyarna jeung saukur ngaganti payil dina server Anjeun.

Urang sabenerna sorry ngeunaan kasulitan ieu

Naon nu sejenna nyaeta anyar?
Basa More anu ditambahkeun kana mesin Google, ngarobah jumlah total ka 82 basa dirojong!

Naon ngeunaan 0.9.4?
Ieu versi denok, isu tetep jeung pernyataan dukungan proxy Google, urang kudu geus ditulis pos full ngeunaan teuing, janten 0.9.4, mangga narima kahoyong hampura urang

Rasakeun kanikmatan versi anyar, jeung ulah ragu pikeun nginpokeun urang ngeunaan masalah wae

Komentar

  1. nyebutkeun

    1 does not work for me. I am stuck on 9.5 and no flags.

    If I delete the plug in as in 2 will I lose my custom translations?

    I do not understand how to replace the files on my server. Please explain

    • nyebutkeun

      1. Check if your hosting provider is blocking access for some reason, but generally this works
      2. If you’ll delete the plugin you should not lose any translations, as those are stored inside your wordpress database,
      3. Replacing the files on your server may be done via sftp, or any other method the hosting provider has given you, explaining this is outside of this answer scope

      Best,

  2. Jason nyebutkeun

    Why don’t you just include transposh in the main repo instead of all this crazy steps-to-install crap everytime a new wordpress version is released?

    • nyebutkeun

      Halo,

      Read the post title goodbye wordpress.org, nu “crazysteps are not there for every new wordpress version, but it happens, if I had to choose I would take it completely out of the main repository due to that incident,

      Best,

  3. nyebutkeun

    Halo,
    Since 0.9.4 i have an issue with my RSS feed. Uppercases in xml tags are removed. Then my feed is not valid any more in the W3 validator.
    For exemple the tag lastBuildDate becomes lastbuilddate. As soon as i disable the plugin all comes back tonormal

    Again a big thank to that amazing job that you made (and make) with that plugin !
    Wasalam

    • nyebutkeun

      In case of someone have the same issue, i used the tip in the ticket #220 where i excluded /feed/ folder to be scanned by transposh. I found back my uppercases 😉

    • nyebutkeun

      If you are using the version downloaded from wordpress.org, it is on the top of the settings page, if you are using the full version, this won’t appear.

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *