Wilujeng taun énggal 2015 – Aya naon di nyimpen?

Hello everybody,
Ngan hayang lampahkeun writeup gancang ngeunaan naon fitur nu rencanana keur taun datang:

  1. Backend string pangropéa – fitur ieu kira-kira 80% lengkep ku ayeuna, eta ngidinan Anjeun pikeun ningali string nu diselapkeun pikeun database jeung ngalakukeun sababaraha lampah dina maranéhanana. Hal anu ayeuna pisan teuas saperti nyoplokkeun sadaya tarjamahan tina penerjemah tunggal baris jadi snap hiji. Pitur ieu bisa ekspektasi pikeun siaran dina waktu sababaraha minggu.
  2. Pangrojong pikeun widget dina diréktori unggahan – widget adat panulis geus geus complaining (jeung rightly jadi) ngeunaan fakta Ngaronjatkeun nu Angkatan hiji reinstall tina widget. Gagasan dasar bakal pikeun ngidinan sababaraha payil cicing aya jeung nyegah repot nu. Ieu ogé bisa jadi muka nepi pilihan tina diréktori widget bisa diundeur nu bakal ngidinan urang méré pilihan leuwih widget tanpa inflating ukuran payil plugin.
  3. Frontend string pangropéa – ieu bakal nyieun sababaraha interface ka senar nu aya dina kaca, bari teu keur “wysiwyg” bakal ngidinan sababaraha workflow leuwih alus, utamana jeung Wasalam ka ngédit meta string sarta string atawa disumputkeun séjén, jeung sababaraha tuah, AJAX tarjamahan oge jadi editable sanggeus pamutahiran ieu. Hiji ieu bakal ngabutuhkeun sababaraha bulan datang.
  4. Pangrojong sistim panomeran – fitur ieu sacara otomatis bakal narjamahkeun ka nomer tina sistim panomeran Éropa ka Arab jeung Hindi sistem (jeung meureun sabalikna). Teu ciri kritis tapi ciri nice datang geura-giru ka parser deukeut Anjeun.
  5. WP integrasi Menu – teu pisan getol dina sabenerna ngalakonan ieu, tiasa lumangsung, teu nganut.

Sakur koméntar sarta gagasan bakal disambut di handap, lamun maranehna nyieun rasa urang gé tambahkan maranéhanana ka workplan urang. Lamun bener hayang ngamajukeun hiji ciri nu bisa sponsor coding nu, kontak urang via bentuk.

Wilujeng taun énggal!

 

 

Komentar

  1. nyebutkeun

    Thank you very much for gawé teuas jeung keur plugin gede Anjeun!
    Kahayang mah Anjeun produktivitas gede di ieu New 2015 Taun!
    Sarta ngarasa paling sakabeh bakal satuju jeung kuring, hoyong ningali apdet oftener 😉
    Nuhun sakali deui, jeung nungguan fitur ieu Heboh!

  2. nyebutkeun

    Ieu Kahiji kalina kuring ningali plugin Anjeun – I kudu mere jer, geus cukup cunningly! Kuring geus digawé minangka penerjemah salila sababaraha taun, jeung di dieu mah boga gawe dina jeung – bakal nyoba méré kontribusi mah ku ningkatkeun tarjamahan Denmark kaca!

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *