Sanggup wordpress.org

Sanggup wordpress.org
Lami pisan, kami nu suckers… 🙁

Opat taun sanggeus akang teh Repository wordpress, jeung 189,795 undeuran saterusna, Transposh bakal ninggalkeun nu Repository wordpress.org.

Katingalina, sadaya ayeuna widget urang geus kakait ka loka urang, jeung sanajan ieu mungkin jang ngaleupaskeun, ieu ngalawan tungtunan wordpress.org.

Ieu mangrupa guideline nu urang teu bisa narima, urang percaya yen urang pantas kiridit keur usaha urang. Teu kurang ti pakeha, facebook, atawa pausahaan oge dipikawanoh séjén nyadiakeun pihak katilu widget kaluar aya.

Urang oge teu bisa narima kanyataan nu plugin urang bakal dipupus tanpa aya bewara, jeung tanpa aya waktu jang nyieun parobahan, katuhu kaluar ti blue.

Urang teu bisa narima nu talatah nu urang ngirim tulisan dina forum plugin bakal dileungitkeun saukur sabab moderator teu kawas eta, atawa mutuskeun anu sipatna ngalawan aturan nu maranéhanana geus dijieun sorangan. Aturan maranéhanana teu daék reconsider.

Maranéhanana bébas nyieun kaputusan maranéhanana kawas, barina ogé, anak hosting maranéhanana jeung aturan maranéhanana. Teu bisa malire nu, cukup Kabeneran we teu kudu narima eta.

Upami anjeun hayang komplen, teu ngawadul dieu, coba jeung ngangluh dina panglawungan, tapi mah tatarucingan nyaéta nu bakal moderated, wordpress.org teu démokrasi hiji, atawa eta situs GPL patuh, sagalana aya kudu bébas, dina Ongkos, jeung di ucapan, nu alesan anjeun ngagaduhan ton plugins kamer nu ngan ngalayanan salaku promosi pikeun vérsi pro. Ieu ogé naon anu maranehna ngusulkeun yén urang ulah jeung Transposh. Jeung urang teu suka, mun teu salah bit.

Lamun hiji versi saterusna bakal kungsi jadi unggah ka loka nu, mah bakal vérsi kamer, (tanpa aya numbu ka dieu, pastina) jeung teu versi paling usable. Versi panganyarna (non kamer) bakal dilayanan katuhu di dieu dina download kaca. Pikeun nu ayeuna mah urang kudu nambah hiji mékanisme update.

Ngarasa Luncat ka bahas ieu dina koméntar dieu.

Jadi lila wordpress.org, jeung hatur nuhun pikeun sadaya lauk.

Komentar

  1. nyebutkeun

    éta adil. Anjeun ieu alesan kunaon i datang ka wordpress. Kuring bener kuciwa dina moderator wordpress. Anjeun pantes leuwih ngan hiji link leutik.

  2. Grant nyebutkeun

    Sumur, Mugi Anjeun bisa tetep ngajalankeun.

    Meureun anjeun tiasa mulai hiji kampanye bejakeun WordPress urang sadaya aya teu kitu jeng. I mimiti ngagunakeun WP utamana alatan plugin Anjeun.. téh mangrupa Kauntungan badag pikeun SEO & Tumbu di Google. Kuring geus jadi webmaster pikeun 17 yrs jeung pikeun meunangkeun kuring eureun ngagunakeun Dreamweaver & pindah ka WP.. ieu alatan Transposh. 🙂

    • nyebutkeun

      Hatur nuhun kecap nanaon, anjeun bisa nyokot ieu panglawungan wordpress, jeung ngantep moderator nyaho, tapi kuring teu percaya ieu baris mantuan loba.

      I tatarucingan solusi non wordpress bakal datang nepi leuwih gancang ayeuna.

  3. Jimbo nyebutkeun

    Alusna ieu warta bener goréng. Mah teu mikir tim WordPress ngarawat developer plugin kawas kieu. Maranéhanana kudu nimbangkeun balik lampah maranéhna. Kawas ceuk anjeun, link bisa dileungitkeun jeung anu bisa dipigawé for geus lila ayeuna. Naon masalahna? Titik Anjeun nu leuwih ti valid jeung mah geus dipake plugin Anjeun dina loba situs mah, nu geus dibawa kuring loba patalimarga tambahan ogé ngaronjat situs tapak suku di Google. I nyieun Anjeun guys di ieu.

  4. Anak Themer nyebutkeun

    Alusna nu ngan pikasieuneun. Teu meunang naon nu nganyahokeun badag nyaéta. Kuring bungah anjeun masih maturan colokan ka di salaku I make eta dina sababaraha situs web.

  5. Francois Lachance nyebutkeun

    WordPress téh dahsyat,hijina hal anu nyieun wordpress alus nya éta masarakat developer jiga nu guy Kang,anu nunda loba usaha pikeun duit jeung saeutik pisan guy recognition.You teu job hebat jeung plugin ieu asa anjeun bakal terus ngalakonan jadi komo sanggeus that.Best of tuah

  6. Haser nyebutkeun

    i mikir nu aturan wordpress ieu keur nyegah google pingguin penality tur nyimpen loka ieu ti hukuman.

    • nyebutkeun

      Ide metot, tapi hal urang cukup sanggup nanganan google tanpa wordpress.org patronization, sarta ogé – eta diidinan boga tumbu dina widget Anjeun, menta facebook, pakeha, sharethis(Kaca quickest ka rank 10), sarta loba batur

  7. Ana Kelly nyebutkeun

    Kami jadi sorry ngadéngé mah geus maké plugin Anjeun taun teu jeung I love eta….
    Mugi Anjeun nyimpen ngajaga eta.

    Nuhun sakali deui

  8. nyebutkeun

    Pikeun catetan, Anjeun geus sampurna oge meunang boga tumbu dina widget Anjeun. Aturan dina WordPress.org ngan nangtang nu link kudu tumbu milih nu, teu hiji hiji milih-kaluar.

    Kau wilujeng sumping boga plugin Anjeun dina WordPress.org lamun mutuskeun rek abide ku nu aturan nu tangtu.

    • nyebutkeun

      Kami ok jeung kaayaan nu aya ayeuna. Ku naon maké boga “proudly ditanagaan ku wordpress” dina kaca mah, nu ngahaja datang jeung téma geus dipasang (sarta ngarasa téma standar boga teuing, teu milih nu). Ieu henteu deui kasus, sabab Kami loba kurang bangga nu.

      Lamun aturan ieu bakal reconsidered (Anjeun bisa maca nu sababaraha koméntar dieu, ngeunaan expecting ieu, kabawa ok jeung ieu, singling kaluar, jsb) I bakal nimbangkeun balik.

      Kuring oge wani percaya yén nutup plugin kalayan hiji hal anu geus aya 4 taun, nu teu liang kaamanan jarak nyaéta aksi salah. Ngan sabulan katukang ieu mah offline bit, na sigana bakal geus teu bisa ngatur ieu keur bari alus. Kuring ngasongkeun Anjeun nyandak waktu Anjeun ka nimbangkeun balik ceuk kawijakan (méré bewara a, sababaraha timeframe munasabah, naon waé). Ieu kungsi saperti isu genting, nu diperlukeun ngagunakeun gaya saperti.

      Tapi, hatur pikeun kahayang Anjeun, jeung waktu Anjeun, asa urang gé papanggih di mangsa nu bakal datang dina watesan leuwih alus.

  9. mr héjo nyebutkeun

    (Kau wilujeng sumping boga plugin Anjeun dina WordPress.org lamun mutuskeun rek abide ku nu aturan nu tangtu.)
    hatur Otto jadi aya netelakeun
    Ofer nu warta alus Urang sunda Anjeun(urang) plugin
    Transposh kudu hirup

  10. nyebutkeun

    Halo, Kuring kakara hayang ngomong hatur nuhun pisan pikeun plugin transposh, eta hiji alat unggulan, Kuring geus diundeur ti loka Anjeun, jeung Kami proudly mintonkeun link Anjeun.

    Kuring teu bisa ngarti naha anjeun geus singled kaluar, saloba plugins geus tumbu ka loka maranéhna ti maranehna, aya nu lepat jeung ieu sakumaha anu kasebut hiji plugin bébas, jadi Anjeun kudu saeutikna meunang link ti dinya.

    Wolfgang

  11. Niels Jacob nyebutkeun

    Hi

    Hatur nuhun pisan karya Anjeun – Nyaan ngarasakeun plugin Anjeun, jeung Mugi Anjeun bakal balik deui dina WordPress geura-giru. Samentawis waktos, kumaha carana abdi ngamutahirkeun ka versi full? (Kuring kudu widget lian ti dituna) Kudu mah Bongkar pmsngn nu plugin WP, tur ngundeur masang plugin ti bagian download Anjeun? Atawa bakal nu mupus sadaya tarjamahan mah ayeuna?

    Best,
    Niels

    • nyebutkeun

      Hi,

      Ieu moal mupus tarjamahan Anjeun, cara ngusulkeun bakal bisa dipaké. Aya jalan séjén sanajan
      1. Ningkatkeun ti wordpress.org ka vérsi 0.9.3
      2. Pindah ka setelan sareng mariksa “ningkatkeun ka versi full”
      3. Mariksa upgrades deui (Anjeun bisa jadi kudu maksakeun ieu)
      4. Ningkatkeun ka versi full (ayeuna 0.9.3.1)

      Sing salamet

  12. nyebutkeun

    Kuring kabeneran mendi ka 0.9.3 via Repository wordpress, tapi ayeuna leungit umbul. Jadi uninstalled diundeur Vérsi ti loka Anjeun. Plugin moal dipasang, eta nyebutkeun no plugins valid kapanggih. Ayeuna Kami leungit alat panarjamahan Anjeun tina situs urang.
    Mangga mantuan….
    Hatur nuhun
    Bayu

      • nyebutkeun

        Hi, hatur pikeun walonan Anjeun. Waktu dipariksa deui kaca download Anjeun mah nempo 0.9.3.1 link. Kuring kungsi mupus payil ti 0.9.3 terus masang 0.9.3.1. Hal ieu halus gawe ayeuna, jeung umbul disimpen. Hatur nuhun pisan, jeung mah, Kang pikeun kaayaan jeung WordPress.

        Website urang nyebar Firman Allah sakuliah dunya, mah hayang nyaho nu engine panarjamahan Anjeun integral ka jiwa keur disimpen.

        Allah ngaberkahan anjeun!
        Bayu

  13. nyebutkeun

    wordpress teu bisa jadi CMS basa multi tanpa transposh! aya loba plugins panarjamahan pikeun wordpress tapi sakabeh aya ti antarana anu gunana 😀 Kuring jadi happy for make transposh jeung nulungan for keur ngadukung basa Pérsia. 🙂

  14. FanaticWeb nyebutkeun

    Hey Ofer, its you know who 🙂

    Ngan, nu mungkinkeun Anjeun terang yen isu mah tetep pas kuring reuploaded versi tetep Anjeun nunda dina server deui mangka, teu yakin kumaha atawa naha, tapi angger wae.

    Ayeuna kuring ningali naon nu dimaksud ku plugin Anjeun keur dikaluarkeun tina WordPress, bener sedih, Nyaan mikir boh pihak kudu nangtukeun jeung papanggih satengah jalan dina salah paham ieu, pikeun demi dulur urang.

    Kuring kakara mendi ka versi panganyarna, Dugi ayeuna mah saé, bakal ngawaskeun stats jeung patalimarga hoping isu saméméhna wont resurface.

    Hatur nuhun jawab dina netepkeun Transposh hirup.

  15. nyebutkeun

    Ofer Hi
    Hatur nuhun pisan pikeun Transposh nyolok nu. Aturan WordPress henteu adil. Kuring serba di sisi Anjeun. Mendi ka versi lengkep sareng proudly mintonkeun “ditarjamahkeun ku Transposh” link.
    Anjeun plug-di nyaeta nu pangmerenahna pikeun ngagunakeun.

  16. nyebutkeun

    ieu plugin nu masih kénéh digawé di kecap pencét website Kang anu acan dipasang plugin nu, anjeun bisa jadi bisa nyadiakeun kakait undeuran tina repo resmi un…?!

    • nyebutkeun

      Ngundeur dina Repository wordpress ngabalukarkeun dieu, Anjeun bisa mariksa download Vérsi full, jeung ulah pamutahiran, Alternatipna anjeun bisa nganjang kaca download dieu.

      Sing salamet

  17. Kerangka nyebutkeun

    Abdi satuju. Staffers WordPress, sajauh i geus direalisasikeun, nu bener ngalakonan pakasaban pisan goréng.
    Maranéhanana mupus forum Anjeun balesan ngan ku sabab hayang jadi 'Kahiji’ walon atawa mutuskeun yen jawaban Anjeun teu ngalengkepan (i bisa méré Anjeun 2 ngaran, tapi i kukituna milih teu) sarta hayang nawarkeun jasa diri dibayar ku linking ka propil professional maranéhna (enya ..). Ieu ngan sisi hideung of WordPress, jeung asa bakal robah..

  18. nyebutkeun

    Nyaho naon hartina plugins ngeunaan kanikmatan promosi vérsi pro. Hiji kecap kindly for – pathetic.

    Situs Anjeun bakal paporit. Baris ngalacak. Hebat pisan Panarjamah.

    Sanggeus penerjemah Anjeun sadaya sésana teu komo 2nd pangalusna.

  19. nyebutkeun

    Jumlah karya nu guys geus nunda kana ieu plug-di téh astounding.

    Kuring digawé pikeun organisasi Podomoro nirlaba jeung kuring teu ngabejaan ka maneh sabaraha Anjeun plug-di geus mantuan urang komunikasi sareng populasi Hispanik urang.

    Ngan balik asup jeung nambahkeun tarjamahan urang sorangan anu hebat pisan.

    Bravo babaturan mah… eta teuing euy goréng kumaha WP geus nyieun hésé pikeun anjeun pikeun ngamajukeun diri.

    I bakal recommending Anjeun, pastina. Kecap tina sungut kadang kampanye pangalusna.

  20. Bogdan Badai nyebutkeun

    Mangga teu ninggalkeun widang ieu tetep Transposh hirup.
    Lamun hayang bisa ngobrol soal sahingga nguntungkeun sarta bakal mantuan Anjeun jeung gagasan ngeunaan nu.
    Anjeun teu kudu website WordPress pikeun ngamajukeun karya Anjeun.
    Jaga optimism luhur jeung ka hayu urang mantuan Anjeun.
    Hatur nuhun pisan karya pinunjul jeung nyieun plugin Anjeun salah sahiji pangalusna mah geus katempo saprak … kungsi.

    Bogdan

  21. nyebutkeun

    Éh, I LOVE komentar Anjeun dina situs WP.org mana plugin Anjeun meunang rating hiji béntang. Nafsu Anjeun keur naon eusina téh ngagambarkeun dina koméntar ieu. Nu stick eta @.

    A New Fan 🙂

  22. nyebutkeun

    Nu mods di wordpress bener kudu nimbangkeun balik travesty ieu nalar. Anjeun nunjuk kaluar… Tombol share unggal nyaéta tumbu ka loka sejen Kang. Nu plugins facebook ngartikeun saperti… CARA wani YOU Coba ngahiji luar WORLD Google narjamahkeun EVERYPAGE!!!

  23. nyebutkeun

    Atuh “job éndah!” I love plugin jeung I love dangong anjeun nangtung nepi ka naon katuhu!
    Wordpress teu bakal wordpress tanpa plugins Heboh kawas milik anjeun. Kawas ceuk anjeun Facebook, Numbu Dina, Twitter, Google…maranéhanana kabéh meunangkeun tetep link deui naha teu?
    Kami 100% balik Anjeun, I mintonkeun plugin jeung I mintonkeun link Anjeun! Kredit pantes dibikeun mana kredit ieu disababkeun. Anjeun nya éta cukup hade ka ngantep loba masarakat nu make plugin Anjeun jeung pantes unggal bit for! Hayu urang amazes kuring jelema di wordpress teu bisa ngahargaan karya teuas nu mana kana hal kawas kieu. Geus tangtu pikir kabéh jelema, bakal ngarti anu panglobana. Barina ogé, WordPress téh benefiting ti karya Anjeun, kabéh pamaké WordPress nu benefiting ti karya Anjeun, janten…naha teu kudu Anjeun? I bakal proudly tetep plugin Anjeun dina situs mah jeung link deui! Mah bisaeun sadaya siswa mah lakukeun. Anjeun leuwih deserving. Démokrasi live lila!!!! 🙂

    • Mandy nyebutkeun

      Serba satuju jeung kabeh ngomong, Nu Bee! I love dangong Transposh Kang teuing …sarta kuring pasti asih plugin ieu sing sarwa nu kuring geus mung sakadar dipasang jeung karya beautifully!

      Skalian, Transposh, Kuring teu bisa ningali mana wae tombol tutulung paypal mana waé?? I think you need one 🙂 …tur nuhun pisan pikeun plugin ieu éndah!

  24. atawa najeb nyebutkeun

    thats adil. plugin ieu anu pangalusna pikeun kuring am gnna tetep make telepon baé u guys dont kudu wordpress, jeung u katuhu maranéhanana kudu appreiate ur karya jeung maranehna jeung ngingetkeun u saméméh maranehna ngalakukeun nu, thats bener goréng

  25. nyebutkeun

    Alusna ieu lebay. Nyaan kawas kieu plug-di! Pikeun hiji pausahaan néangan nu rék dilegakeun ka Amérika Latin, Transposh jadi bagian anu kacida penting tina rencana. Mah tangtu gladly mayar eta!

    Pisan nguciwakeun, WordPress!!!

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *