Version 0.2.1


Natyrisht, pas çdo lirimin e madhe vjen një update. Ky përditësim fixes çështje me të vërtetë të vogla (të cilat vetëm pason prishur html – nevojë për një këshillë në lidhje me kodin e kontrollimit?). Ne do të të falënderojë Fernanda dhe Mike i cili solli çështje në vëmendjen tonë. Si një dhuratë të vogël për këtë version ne kemi shtuar një pamje të re widget ju jeni të mirëpritur të provoni, have fun! :)

,

 1. #1 nga Admin më Mund të 22, 2009 - 3:43 pm

  Përshëndetje,
  Thanks for this great translation filter, it was working fine before the last release/update (0.2.1).
  Tani, when you hit any flag, it cycles to Google and back without any translation.
  Is this something we can correct? is it a Google issue? or is it something you can correct? and when do you plan on adding more translation engines?
  Të fala,

 2. #2 nga أبو رسين më Gusht 8, 2009 - 7:17 pm

  ألف شكر لكم ..

  برنامج رائع وقوي

  ( تجربة تعليق عربي )

(nuk do të publikohet)