Version 0.9.9.0 – Punëtorët e botës – bashkoj!

Për të parë të majit, dita e punëtorëve ndërkombëtarë e kemi lëshuar në fund versionin e shumë të gjatë vonuar dhe të parashikuar të 0.9.9.0.

Çfarë është ky version i mirë për?

I parë – mbështetje për Baidu, gjiganti i kërkimit kinez i cili të ketë një motor të përkthimit, me mbështetje për Kantoneze e cila është mjaft unike për këtë motor. Një tjetër gjë e mirë është se me këtë motor, faqet e internetit të cilat janë pritur në Kinë mund të merrni qasje në një motor përkthimit pune.

I dytë – ne kemi caktuar mbështetjen aktuale kyç pak të dy Google dhe Yandex, kështu që në fakt ata duhet të punojnë përsëri tani. Pra, nëse disa faqe në faqen tuaj nuk janë përkthyer, versioni i ri mori ti i mbuluar. Një gjuhë Disa janë shtuar në procesin e.

Tretë – shumë ndryshime, shtesa dhe bug fixes të gjithë rreth. Vërtet, ne kemi nevojë për të rregulluar dokumentacionin dhe FAQ për disa.

Pse jeni ende duke e lexuar këtë? Vetëm të përmirësuar sot, dhe nesër punës!

Komente

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *