Version 0.9.6.0 – Më i gjatë i vonuar, lëshuar në ditën më të shkurtër të

Ky version shton dhjetë gjuhët e reja të Google Translate ka shtuar kohët e fundit. Lirimin e përqendruar në luftimin paralajmërimet dhe viruse që kanë crept në Transposh në vitin e fundit.

Dikush mund të pyes veten, në qoftë se software nuk ka ndryshuar, sa vjen e mete kanë crept në? Përgjigja për këtë është e thjeshtë, software nuk ekziston në një vakuum, gjërat ndryshojnë gjithë kohës, versione të reja të PHP shtuar paralajmërime të rrepta të cilat kanë shqetësuar disa përdorues, ka pasur njoftime të reja për komponent software wordpress dhe të tjera, si dhe të ndryshuar për plotfuqishëm Google përkthyer motor. Këto ndryshime të krijuar situata që Kodi aktual nuk ishte në gjendje për të trajtuar, por ne dëshirojmë ky version i ri do të jetë pak më i aftë për të bërë.

Sende të tjera të reja përfshin Yoast SEO integrimin Sitemaps (Ju duhet të patch atë, udhëzime janë në kodin tonë).
Një tipar i vogël për të hequr përkthime padobishme auto (ku Translations ishin të barabartë me vargjet origjinale, që ndodh kur disa vende u bllokuar nga Google)
më shumë sende, skedari readme.txt është miku juaj.

Duke shpresuar për të marrë më shumë gjëra deri në shpejtësinë dhe kodrina 🙂

Gëzojnë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *