Version 0.9.1 – Përmirësuar vazhdimisht

Përkthimi sjellë njerëzit së bashku
Përkthimi sjellë njerëzit së bashku

Duhet të ketë postuar më parë në lidhje 0.9.1 cila është një versioni mjaft mirë me disa përmirësime bukur. Por ne kemi pritur për këtë animacion shumë e bukur, bërë në Fiverr nga një animator mahnitshme, that happens to be related by blood to the team here 🙂

Ne kemi krijuar edhe një të mirë Widget Galeria faqe, thjesht shkoni dhe të shohin!

Ndryshime të tjera përfshijnë:

 • Shtuar ndihmë brenda interface Admin për pyetje shumë e zakonshme (Çelësat – në, ju nuk keni nevojë çelësat të prezgjedhur)
 • Lejo version jQueryUI të jetë overriden, zgjidhjen e konflikteve të shumta (Temat e vjetra, Të gjitha llojet e komponentëve me versionet e klasifikuara të jQuery dhe jQueryUI)
 • Një fix keq kur disa plugins insert. Css në një mënyrë të papërshtatshme (kjo paaftë aftësinë për të parë cilat gjuhë janë selecred)
 • Shtuar funksionin transposh_echo – shih faqen tonë të zhvillimit për dokumentacionin dhe përdorimin
 • Fixes për Widgets, Përfshirja e lehtë me shortcodes, fixes të vjetra Dropbox, IDS hiqen
 • Shtimi grusht për kontakt admin, Zgjedhja e lejuar gjuha në pajisjet prekje
 • Fixes për çështje të vogla të zbuluara prej 0.9.0

Çfarë jeni duke pritur për? Shkarko Versioni i fundit tani!

 

 

Komente

 1. thotë

  hi,
  pas përditësimit këtë update Unë kam këtë problem, ndërsa freskuese web faqen time:
  “Gabim fatal: I panjohur: Nuk mund të përdorë buffering prodhimit në prodhim buffering handlers ekranit në Unknown on line 0”
  kështu që unë çaktivizuar plugin, dhe internetit shkon pa probleme tani,
  ndonjë ndihmë ju lutem ?

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *