Version 0.8.5 – Ne mbështesim Lao shumë

Një bretkocë dhe një miu mirëpritur Laos

Mirë, Google vetëm njoftoi në blogun e tyre përkthim që ata do të mbështesë Lao, gjuhë zyrtare të Laosit, kështu që ne kemi shtuar kodin e nevojshme dhe bëri një deklaratë të shpejtë me mbështetje për këtë gjuhë, e cila është mbështetur edhe nga Një Translation Ore.

Version është tashmë jashtë për disa ditë, por problemi i vërtetë me marrjen e këtë post të jetojnë ishte gjetur një foto. Ne nuk jemi mjaft të sigurt se është më e përshtatshme foto, por të paktën kjo Rhymes.

Gëzojnë këtë version të ri.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *