Version 0.8.3 – Shortcode widget-s

Ky version fixes disa bugs dhe shton mbështetjen për një shortcode bukur që ju lejon të vendosni widget brenda këtë post

Për shembull, kjo:
[tp widget="flags/tpw_flags_css.php"]

Do të tregojë:

Komente

 1. thotë

  Ofer, hi!
  Ku mund të mësoni më tepër rreth shortcode?
  Për shembull, se si të vënë atë në wp ndërtuar në menutë?
  Dhe pse flamujt nuk shfaqin kur unë e përdorin atë (vetëm checkbox)?

  Faleminderit.

   • thotë

    Këtu është lidhja, dhe ju mund të shihni kutinë në këndin e sipërm të djathtë.
    Dhe shortcode kam është
    [tp = widget"Flamujt / tpw_flags_css.php"]

    Meqë ra fjala, në artikullin tuaj rreth shortcodes ju përmend këtë si një nga përdorimet e shumta të widget, por nuk ka udhëzime tjera, si për të ndryshuar atë. Për shembull, si për të hequr disa flamuj, ndryshojë formatimin, shfaqur drop-down, etj?

    Faleminderit!

    • thotë

     Unë ende nuk e kam marrë lidhjen, ju lutem provoni na kontaktoni formë.
     në lidhje me largimin e flamurit, widget vetëm tregon gjuhët që ju keni konfiguruar atë për në settings.
     ngritje dhe rënie Widgets tjera mund të zgjidhet duke përdorur një skedar të ndryshme widget, shih Widgets nëndirektori e plugin

 2. thotë

  Këtu janë disa sugjerime të cilat në masë të madhe do të përmirësojë përdorshmërisë plugin dhe të bëjë më të rekomandojë atë për-punëtorët e bashkëpunëtorëve të mi dhe partnerët. (Ajo mund të keni qenë sugjeruar më parë, por unë nuk kam gjetur ndonjë info).
  1. Zbatimi i shkurtesat e tastierës dhe metodat e tjera të shpejt të kaloni në bllokun tjetër tekst në dorë të përkthehet në një faqe.
  2. Bëni plugin kuptuar adresat e-mail, URL dhe përmbajtje të tjera që nuk duhet kurrë të përkthehet.
  3. Përfshijnë një opsion për copy-paste përkthimin një faqe të tërë të. Ndonjëherë është më e lehtë për të përkthyer në një editor të jashtëm, dhe ndonjëherë ju tashmë keni përkthimi gati.

  Do të vijnë përsëri me më shumë!

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *