Version 0.7.6 – Mbani në kodrina

attribution: http://www.flickr.com/photos/aidanmorgan/3705621971/sizes/l/in/photostream/
Mbajtur në kodrina

Ne jemi të lumtur të ju paraqesim të gjitha me lirimin e të rinj tonë wordpress plugin. Kjo është një deklaratë kodrina që nuk përfshin ndonjë ndryshim të madh apo diçka që është shumë e përurimit. Pra, ne vetëm do të ecin mbi changelog dhe të shpjegojë lajme.

 • Ne kemi importuar disa përmirësime për lirinë e thjeshtë html cila shërben si bazë për të parser tonë nga një njoftim të ri në rrjedhën e sipërme, Nuk lajme shumë këtu
 • Të lejojë vendosjen e një gjuhe pas / faqe me një kuti të thjeshtë të zgjedhur. Kjo nuk është një tipar të ri, pasi që kjo mund të ketë qenë trajtuar në të kaluarën duke shtuar time meta tp_language për postimet dorë, megjithatë ajo ka lehtësuar procesin e, dhe gjithashtu të sigurohemi që gjuha e parazgjedhur të përkthehet është kthyer në mënyrë që funksion të vërtetë do të punojnë.
 • Paralajmërojnë për disa kushte të cilat ne nuk mund ta rregullojmë dhe të një përdorues ndoshta duhet të jetë i vetëdijshëm për. Aktualisht janë dy kushtet që ne të njoftojë në lidhje me, cilat janë ato që e bëri më të madhe të pyetjeve tona mbështetjen e deri më sot. Së pari ne paralajmërojnë për kushtet e ulët e kujtesës, dhe ne i bëjmë thirrje popullit për të rritur kufirin e tyre të memories php (ose të kaloni në një shërbim të mirë hosting). Paralajmërimi i dytë ka të bëjë me mungesën e APC ose të ngjashme të cilat mund të përmirësojnë performancën në mënyrë dramatike (përsëri, kaloni në hosting mirë!). Paralajmërimet mund të hiqet në mënyrë të sigurtë duke shtypur simbol të vogël X dhe anësore të cilat do të siguroj se ju nuk do të shihni ato paralajmërime në të ardhmen e afërt.
 • Lejojë mbledhjen e statisics anonime me pëlqimin përdorues. Ju lutemi të lutemi të na lejojë të mblidhen disa të dhënave! ne të vërtetë duan disa statistika të pavërtetën si ne do të vrapojnë në 1 faqet e miliona dhe janë përkthyer një faqe gazillion për sekondë!
 • Fixed disa njoftimeve paralajmëruese të vogla të raportuara nga përdoruesit. Nuk do të jetë i bllokuar shkrimet tuaja pas heqjes reklama tonë!
Ne kemi rishikuar edhe FAQ faqe, ndoshta ne do të shmangë përsëritjen disa pyetje, ose ne do të jemi në gjendje të tregojë përdoruesit për të lexuar Fakte për atë…
Gjithashtu – ajo është tani më e lehtë se kurrë për të treguar mbështetjen tuaj të përjetshme e këtij projekti, duke përdorur butonat në anën sociale, kjo nuk ju kushton asgjë (ndoshta përveç humbjes së të gjithë miqve tuaj, famë dhe lavdi në facebook) në mënyrë të drejtë ta bëjë këtë!
Ne shpresojmë se ju do të gëzojnë këtë version, dhe do të (si gjithmonë) të jenë të lumtur për të lexuar komentet tuaja.

Komente

 1. thotë

  A nuk e kuptojnë deri orë pas përditësimit unë do të qenë 404'ing faqet e përkthyer. Duhet ta instaloni atë thingy APC. Por unë nuk kam W3 Cache Total running, është kjo jo aq i mirë sa Cache Super?

  Thanks si gjithmonë.

  • thotë

   Hello Ka,

   Unë nuk shoh ndonjë arsye pse versioni i ri do të 404 diçka, nuk ka pasur ndonjë ndryshim që duhet të ketë kryer ndonjë gjë në atë zonë.

   Instalimi i APC do të përmirësojë performancën mjaft bukur, por kjo është vetëm një paralajmërim, dhe në qoftë se performanca juaj është e mirë para se, ju nuk duhet ta instaloni atë (ju gjithmonë mund të qartë paralajmëruese)

   lidhje me W3 cache gjithsej, ajo duhet të punojnë, Megjithatë kurrë nuk transposh shtuar të integrimit në të (për shembull cache shfuqizimin faqja me një ndryshim të përkthimit) ndoshta në një të ardhme.

   Paç fat

 2. thotë

  Vizioni Updata fundit, vuri në dukje “Ne nuk ishim në gjendje për të gjetur një të mbështetur në kujtesën caching engine, instalimi i një mund të përmirësojë performancën. ” Çfarë është e gabuar me të? Pse në 0.7.5 është në rregull?

  • thotë

   0.7.5 kishte të njëjtën çështje, por nuk ishte në gjendje për të ju informuar në lidhje me të, kjo është një pjesë e asaj që është në të vërtetë e re në 0.7.6 – duke u thënë se instalimit të një “mbështetur në kujtesën caching-motor” të tilla si APC është në fakt një ide shumë e mirë për Transposh

 3. thotë

  Thanks for pluge tuaj. Është e mundur vërejtur Emri Shteti si Gjuhës Angleze. Unë nuk e di emrin e saktë vendin në version të tillë.

  Shumë faleminderit!

 4. Weden thotë

  Faleminderit për versionin e ri të plugin! Ajo do të jetë mirë për të bërë për të përkthyer artikull të tërë nga paneli admin, kjo do të kurseni shumë kohë për përdoruesit e.

 5. Eric thotë

  Në dosjen time kokën përdor këto dy lloj të pllakave:
  <Emri meta = "titullin" Përmbajtja ="
  <Emri meta = "description" Përmbajtja ="
  Titulli mund të merrni tjegull përkthyer, por përshkrimi të merrni vetëm një origjinal.. Çfarë duhet të bëj? Faleminderit?

 6. Donald thotë

  Faleminderit për plugin tuaj të madh.

  duke u thënë se instalimi i një "mbështetur në kujtesën caching motor" të tilla si APC është në fakt një ide shumë e mirë për Transposh.

  Çfarë do të thotë APC?
  Si ta instaloni.
  Na vjen keq që unë di shumë pak, hehe!

  Thank you so much për ndihmon tuaj!

  • thotë

   Na vjen keq për të mos iu përgjigjur më parë, Kjo është vetëm një paralajmërim, Webmasters lejuar për të përmirësuar performancën faqe, APC është avancuar Cache PHP, dhe ju mund të Google për dardhë-APC dhe të gjeni të gjitha detajet që ju do të ndonjëherë doni, Plugin Transposh përdor atë për të përmirësuar performancën dhe për të shmangur pyetjet db kur të aktivizuara të tij

 7. thotë

  Dëshirë për mundësinë për të përdorur widget në zonat widget alternative përveç zonave primare widget. Me WordPress Theme fëmijë TwentyTen kam primare, zonat e mesme dhe alternative widget – me disa templates Page duke përdorur vetëm zonat alternative widget. Por sapo widget është vënë në widget kryesor, Unë nuk mund të vënë në zonën alternative widget. : (

 8. thotë

  Kjo faqe është në shared hosting dhe unë nuk jam i sigurt nëse kjo do të jetë e mundur që të përdorin një kod op-dhe unë kam vënë re që kjo update e fundit qe Transposh është raportimi “In-memorie caching engine nuk u gjet” dhe disa e përkthimit është tani shumë me hope. A nuk ka një alternativë për të përdorur APC apo Memcached për folks që nuk mund të instaloni tyre?

  • thotë

   Përshëndetje Terence

   Ky është një njoftim, të cilat mund të hiqet përgjithmonë duke shtypur X në shared hosting ka pak të bëjë, por duke i kërkuar me ofruesin tuaj të instaloni ndonjërën prej alternativave, nuk ka shumë që mund të bëjmë me atë

   Paç fat

   • thotë

    I kontrolluar me Hostgator, dardhe-APC është në dispozicion vetëm për VPS dhe servera të dedikuar. Asgjë nuk të bëjë me shared hosting. Ata sugjerojnë për të instaluar Cache wp SUPER. A super wp cache plugin dobishme për plugin Transposh?

 9. thotë

  Në fund, I vënë veten përmes pengesës dhimbje dhe kërkoi nga admin presë për të instaluar APC, cilën ai e bëri pa ndonjë bujë, dhe tani jo vetëm Transposh, por gjithë vendin është duke si një “rat therur”… i shkëlqyer! Përmirësimit të përgjithshëm në faqen e parë faqen e ngarkesës me kohë nga APC është mjaft spektakolare në atë që ishte tashmë mjaft i shpejtë. Tani është poshtë nga 2.7 sekonda për të 1.3 sekonda. Dhe Transposh është duke bërë punën e zakonshme e tij të shkëlqyera dhe duke luajtur rolin e saj në atë, Nuk vonon faqja ngarkesa whatsoever, gjuhë kaq të tjera janë po aq shpejt sa default angleze. Shumë faleminderit.

 10. Thomas thotë

  Hi, Thanks për këtë plugin mrekullueshme, vepra të mëdha, por unë kam një pyetje:

  Wp im dhe parazgjedhur tp gjuha spanjisht, me përkthim në anglisht dhe gjermanisht duke punuar mirë. Nëse (për shembull) a postime gjermani përdorues në gjermanisht, dhe kaloni prapa si default spanjisht, Postimi i ka marrë të përkthyera.

  Megjithatë unë nuk duket të jetë në gjendje të ndryshojë me dorë përkthimin automatik në gjuhën parazgjedhur.
  p.sh.. http://mysite.com/my-post?edit=1 nuk i tregoni ikonat përkthimit (e gjelbër, qelibar, trëndafili)
  ndërsa
  http://mysite.com/de/my-post?edit=1 do të tregojë ikonat transposh.

  A është e mundur për të shqyrtuar përkthime automatike në gjuhë të prezgjedhur?

  Faleminderit për mendimet tuaja!

  • thotë

   Përshëndetje,

   Përgjigja është po, kur përkthehet në gjuhën e parazgjedhur është aktivizuar ju duhet të jetë në gjendje për të redaktuar përkthime, ju mund ta provoni atë këtu në këtë faqe (Si disa komente janë postuar në gjuhë të ndryshme)

   • Thomas thotë

    faleminderit shumë për të marrë kohë për t'iu përgjigjur!

    Unë jam vetëm në gjendje për të redaktuar përkthime për gjuhë të prezgjedhur, çfarë unë mund të kontrolloni për të bërë atë punë?

    (P.sh. përkthim automatik. nga DE për veprat ES parazgjedhur, por me një rezultat të tmerrshme)

   • Thomas thotë

    Unë kuptova se për disa arsye nuk është e qartë për mua, në web faqen time "të dhënave srclang" atribut për tag i span TP mungon. P.sh.. në web faqen time:
    <id p = "tr_169" class = "tr_" dhënave orig = "Pjatalarëse" dhënave burim ="0" dhënave shenjë = "R2VzY2hpcnJzcMO8bG1hc2NoaW5lIHZvbiBXaGlybHBvb2w,">Pjatalarëse</hapësirë>

    në krahasim me një koment spanish në këtë faqe
    <hapësirë ​​id = "tr_3" class = "tr_" dhënave orig = "Dhe ku në kodin e kam vënë" dhënave srclang = "Kjo" dhënave burim ="0" dhënave shenjë = "wr9ZIGVuIHF1ZSBwYXJ0ZSBkZWwgY8OzZGlnbyBsbyBwb25nbw,,">Dhe, në atë pjesë të kodit që unë duhet të vënë atë</hapësirë>
    Megjithatë pas në web faqen time ka tp_language meta pas fushë / porosi të definuar si "de".

    • thotë

     Hi,

     Ky është krijuar nga plugin herë koment është krijuar në një ndërfaqe gjuhën dhënë, ne duhet të mundësojë opsionin për të vendosur një gjuhë koment në backend në versionet e ardhshme.

 11. cp14 thotë

  Hi ofrojnë & Terence,

  Kam instaluar versionin e fundit Transposh 0.7.6, dhe kanë disa gabime:

  – Të gjitha titujt nuk mund të përkthehet
  – Përmbajtja dhe pjesët e tjera (menus ..) nganjëherë janë përkthyer , ndonjëherë nuk janë të.
  – Përshkrim & Keywords nuk mund të përkthehet edhe.
  – Kur unë klikoni për të Transposh vendosjen, duket: “Ne nuk ishim në gjendje për të gjetur një të mbështetur në kujtesën caching engine, instalimi i një mund të përmirësojë performancën. Kontrollo Transposh Fakte” . Çfarë është e gabuar? Unë jam duke përdorur W3 plugin Total Cache për caching.

  Tani, si mund të bëj?
  Hiq W3 Cache Total dhe instaloni APC?
  Instalo versionin e vjetër Transposh?
  Ose mënyra të tjera?

  Ju lutem më ndihmoni për të zgjidhur këtë problem duke hap pas hapi!

  Shumë faleminderit!

  • thotë

   Gabimet e përkthimit që ju shihni janë ndoshta për shkak të disa konflikteve jQuery, një shikim i shpejtë në shfletuesin javascript tuaj konsol do të ju lejojnë të dinë nëse kjo është çështja.
   Paralajmërimi është pikërisht që, një paralajmërim, ju mund të sigurtë të injorojë atë, apo lexuar dhe veprojnë sipas, nuk heq W3TC, instaluar ose APC memcached nëse mundeni, nuk degraduar…

   Kjo është ndihma që unë mund të ju jap me informata ju dhënë, fat i mirë

 12. Marcus thotë

  përshëndetje,
  i përdorin këtë plugin pasi 1 vjet.
  përkthehet ndaluar për shembull në 2 i dytë që 2 ditë, në qoftë se i dërgoni tekstin tim apo të hapur faqen time. i muss pres 5 minuta dhe ajo të përkthejnë disa tekst atëherë të ndaluar përsëri dhe unë përsëris atë

  shihet si përkthim google API marrë spamit IP time ose API plugin është i vjetër tani?
  ju mund të kontrolloni atë pls?
  falënderoj, përket.

  • thotë

   Përshëndetje,

   Install Firebug, ose të përdorin krom dev mjete, shikoni në skedën e rrjetit dhe ju mund të shihni nëse IP e juaj është bllokuar, Unë me të vërtetë nuk mund të kontrolloni nëse IP e juaj është bllokuar…

   Paç fat

 13. thotë

  as veprat më të gjata për mua eather… Unë edhe u përpoq të fshini të gjitha përkthimet automatike.. por që wasen't mjaft…
  kështu që i fshihet asnjë tabelat SQL në lidhje me transposh dhe reinstalled.. por asgjë.
  Kur i të përpiqen për të përkthyer, bar përkthim ngrin, dhe përmbajtja nuk merrni përkthyer…
  E vetmja gjë që punon, është përkthimi manual…

  • thotë

   Përshëndetje,

   Ju keni bërë të kundërtën e asaj që ju duhet të keni bërë, gjithsesi – ajo është ende përkthimin por google është duke bërë një kufi shumë të vështirë.
   Zgjidhje:
   1. Përkthim Manual
   2. Shiko këshilla e mia në twitter (zgjidhje temp)
   3. Jini të durueshëm
   4. Prisni për lirimin e ardhshëm që zgjidh këtë

   Have fun

 14. thotë

  mallkim…
  është e mundur për të rivendosur një version të mëparshëm pastaj?
  i lexoni në seksionin e admin plugin që unë duhet të pyesni për ju, duke përdorur çelësin tim personal…

 15. thotë

  Hi,

  Ju lutem mund të japin informacion kur versioni i ri i plugin tuaj do të jetë në dispozicion.

  Aktualisht Bing dhe Google e ka ndryshuar politikën dhe përkthime nuk janë duke punuar.

  Nga data 1 dhjetor Google do të ofrojë versionin e paguar vetëm të shërbimit. Do plugin tuaj të lejojë që të përdorin atë?

  • thotë

   Përshëndetje,

   Versioni i ri do të jenë në dispozicion së shpejti, para afatit google.
   Bing është e angazhuar tashmë në svn, Fix Google do të jetë së shpejti.
   Ka tweaks që mundësojnë të dyja për të punuar në versionin e tanishëm.
   API Google paguar do të jetë në dispozicion vetëm nëse dikush ofron mua me një çelës për testim, prokurë google ndoshta do të zgjidhë çështjen për të gjithë të tjerët.

   Unë shpresoj se pyetjet tuaja janë përgjigjur.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *