Version 0.2.8 – Sprites CSS

Versioni i ri i shton mbështetjen eksperimentale për korniza CSS. Kjo zvogëlon ngarkesën faqen herë (kur janë të aplikueshme) dhe e përmirëson shpejtësinë faqe Google dhe rezultatet YSlow Yahoo. Ekziston edhe një sërë back-fund kodin e cila i lejon të krijohet korniza të përshtaten me nevojat e të (në qoftë se ju keni vetëm gjashtë flamuj dhe nuk 40, pse përdorin një imazh 12k?). Kjo nuk është në dispozicion ende – por ne mund të japim fotografi korrekte për këdo që ka nevojë për ata, vetëm na kontaktoni ose koment për këtë post. Ne do të donim të veçantë falenderoj Marek Fiser për ndihmën e tij me css që të na lejohet që të shpëtoj të blank.gif tani padobishme, jo vetëm në fotografi CSS por edhe në faqen e përkthimit.

Një bugs pak ishin fiksuar në këtë version, duke filluar nga përdorimi livewriter për problemin me të kthehej në gjuhën origjinale në widget, log ndryshimi është miku juaj këtu.

Një tjetër kërkesë – ju lutem përdorni tonë trac (trac.transposh.org) të file bugs, kjo na ndihmon (dhe ju) merrni përgjigje të mirë dhe ndjekjen në përparimin bugs, dhe gjithashtu na lejon që të mos kopjuar punë.

Ne shpresojmë që ju do të gëzojnë këtë version.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *