Version 0.2.6 – Regressions ik

Ju mund të njoftimit nuk ka njoftim për 0.2.5. Arsyeja për këtë ishte fare e thjeshtë si bug regresion i parë u zbulua më parë ne ishim në gjendje të postoni njoftimit. Këto dy versionin për qëllim për të zgjidhur disa probleme me zëvendësime url ndodh me gjuhë të ndryshme dhe ne shpresojmë se 0.2.6 do gozhdë që. Ne do të doja të falënderoj të gjithë atyre që raportuan bugs dhe ndihmuan me testimin. Dhe ne shpresojmë se do të kemi më pak dhe më pak të atyre lëshon doze në të ardhmen.

Komente

  1. thotë

    Hi. I left a message the other day, asking if this feature was available on blogger. I was told people were working on it, and it could come out quite soon. I would be told by email. Ten days later, I’d like to know what the prospects look like.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *