Верзија 0.9.9.0 – Работниците од целиот свет – обединат!

За прв на мај, меѓународната работниците ден имаме конечно го објави долго задоцнета и предвидените верзија 0.9.9.0.

Што е добро за оваа верзија?

Прв – поддршка за Baidu, пребарување гигант кинескиот кои исто така имаат мотор превод, со поддршка за кантонски што е прилично уникатен за овој мотор. Друга добра работа е тоа што со овој мотор, веб-сајтови кои се хостирани во Кина може да се добие пристап до превод моторот работи.

Втора – ние имаме основни сегашните клучни помала поддршка од Google и Yandex, Така всушност тие треба да работат повторно сега. Значи, ако неколку страници на вашиот сајт не се преведени, новата верзија ти е покриен. Неколку јазици беа додадени во процесот.

Третиот – многу промени, дополнувања и поправени грешки во целиот. Да, ние треба да се среди документацијата и Најчесто поставувани прашања за некои.

Зошто се се уште читате ова? Само надградба денес, и да работат утре!

Коментари

  1. вели

    Изгледа добро. Ви благодариме.

    Брзи прашање: мојот сервер има инсталирано Opcache, активна и работи. Ќе Transposh поддршка иднина OS порака Opcache?

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *