Верзија 0.9.8.0 – Добредојдовте Yandex

Има повеќе на светот од само Google Translate, таму е исто така повеќе за светот отколку само Бинг Преведете, очигледно е ~ 150 милиони Руси, исто така, се прават големи работи, со Yandex, најпопуларниот пребарувач во Русија.

Yandex поддржува повеќе јазици и произведува различни резултати од другите мотори, Таа, исто така се специјализира во јазиците што се зборуваат во Русија, како што се башкирски, Киргистански и татарски. Која ние сега биле во можност да го додадете во листата на јазици, со што вкупниот број на поддржани автоматски преведени јазици да се неверојатни 95!

Додавање на Yandex, исто така, поттикна променето во начинот на кој ние се распореди автоматски преводи, па сега е можно да се постави од изборот на моторот преводот што би сакале да користите.

Ние, исто така, имаше многу (и ние да значи многу) грешки фиксна во оваа верзија, дневникот на промени ќе ви даде добар вкус на оваа:

 • Yandex преведувач поддршка додадени
 • Додаде опција да изберете склопот на преведувачи нарачате преку drag and drop
 • Поправете критична грешка во преведе пост и да се преведат на објавуваат
 • Грешки во изборот на јазикот адаптери (долги имиња на јазикот)
 • Дијалог превод фикс не вчитување на прв клик
 • Веќе не се изложуваат на Google клучеви екстерно
 • Поправат чисти автоматски преводи во ливчето utils
 • Поддршка башкирски, Kyrghiz и татарски благодарение на Yandex – Сега за поддршка 95 Јазици!
 • Додадена поддршка свахили да Бинг
 • Намали времето на чекање помеѓу постови во преведат сите да 2 секунди
 • Поправете shortcodes кога завиткување <P> таг
 • Нова икона на Google
 • Поправете WP_Widget амортизацијата повик за WordPress 4.3
 • Мали фикс за пребарување интеграција BuddyPress
 • Поправите некои случаи кога https адреси нема да се препишува и повторно
 • Поправи преработи поддршка за три букви јазици (во моментов само ЦЕБ)

Уживајте во оваа верзија!

Коментари

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *