Верзија 0.9.7.2 – Скратена shortcodes

Воз ослободување конечно зедов некои брзина, па ние сме горда да ви претстави оваа нова верзија.
Оваа верзија поправки на прокси Google повторно, ова се случува затоа што постојат работи што ние навистина не може да се контролира. Но повторно, работи.

Од друга промена е некои поправки во shortcodes, ќе можете да прочитате многу подобрена документација на следниот линк:
Shortcode поддршка во Transposh WordPress Приклучокот

Главните промени се вклучени дополнителните [tpe] shortcode која е додаден на врвот на постарите [].
Овој код се користи за само приближување кодови, каде што тоа не е неопходно да се затвори таг, ова е поради забелешката во WordPress која предизвикува
кодот парсирање да одат berserk кога мешање само-затворен и затворање shortcodes.

Исто така, нема потреба да се определи ="y" повеќе, па сега [tpe mylang] едноставно ќе работат и излезни: mk

Ги повикуваме да се надополни, и уживајте во оваа нова верзија.

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *