Верзија 0.9.7.1 – Имаме нов сајт

Првото нешто што прво, ние би сакале да се заблагодарам на Кристофер длабоко од НДК Студио – http://lpkstudio.com/ за нов дизајн на нашата веб-страница, овој нов веб-сајт е конечно до денес нова веб стандарди и треба да бидат видливи за вашите мобилни уреди.

Ние навистина задоволство да работам со Кристофер на овој, и тој беше исклучително ефикасна, одговорен и знаеле што ни е потребно уште пред да праша 🙂

Новиот веб-сајт е придружена со ново издание, ништо не се големи тука, но неколку грешки го помина патот на Додо.

  • Повторно можете да го користите + симбол внатре преводи
  • Во некои прилики, долги ставовите не се добие соодветен автоматски превод од Google
  • Расчистување на старите преводи навистина не работат во 0.9.7.0

Уживајте во новата верзија, и бидете сигурни дека ќе ги надградиме на оваа целосна верзија, е бесплатен.

 

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *