Верзија 0.9.7.0 – Поправки и карактеристики на сите околу, и SuperProxy алфа

Новата верзија е тука!

Ве молиме надградете! Ве молиме, Ве молиме надградете! Ве молиме со некои шеќер на врвот.

Зошто треба да се надополни?

 • Оваа верзија поправки прокси поддршка на Google, што значи дека автоматски Google Преведувачки ќе работи повторно.
 • Оваа верзија ажурира формат на база на податоци, што значи WordPress 4.2 е поддржан, и ќе се очекува да се спаси ~ 40% од моменталната големина маса
 • Ние конечно имаат првичната верзија на уредник на заднинската превод, тој ќе ви покаже конците вистински луѓе се преведени и ќе ви овозможи брзо да се видат и да го избришете оние.

Како треба да се надополни?

Со некои среќа, имате можност едноставно да се надополни во вашиот WordPress семафорот. Се препорачува да направите резервна копија, како што не постои начин назад по надградба на базата на податоци има завршено.

Секое quirks, прашања, проблеми – на Контакт форма е на вашиот пријател.

Што е тоа SuperProxy и зошто треба да ја овозможите оваа?

SuperProxy е нашиот нов “Брзо се збогатат” шема. хм…

Всушност,, ние сме со користење крајот јазли за да им овозможи на компаниите и поединците да се дистрибуира пристап до веб-. Ние ќе се плаќа за овој сообраќај, Значи, ако си ја купил хостинг сервис и имате тони на пренос на податоци не се користи, ние навистина ќе го цениме тоа ја овозможите оваа опција, тоа ќе не поддржат и веројатно ќе биде во вредност од вашето време. Ние ќе го објави повеќе детали за тоа како тие стануваат достапни.

И – со остатокот од на промени:

 • Ву интеграција поправки
 • Ров base64 кодирање и намалување на големината на преводлив страници
 • Виџети поправки прави знамиња покажуваат правилно кога се користи во ред големината кутија
 • Отстранување на предниот крај прогрес бар, тоа беше ретко се гледа или да се користат и предизвика повеќе проблеми отколку што беше во вредност од
 • 3 нови јазици поддржан од Бинг
 • код shortcode mk_MK
 • избегне превод на не text / содржина JSON поправки прашања со некакво преземете addon додатоци
 • Поддршка на случаеви Атрибут, благодарение на Марк Serellis
 • Некаква поддршка на бизнис директориумот приклучок

Значи – Уживајте во оваа верзија, а не да биде странец, ги споделите со нас како тоа функционира за вас.

Коментари

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *