Верзија 0.9.6.0 – Најдолгиот задоцнета, објавен на најкраткиот ден

Оваа верзија додава нова десет јазици на Google Translate неодамна додаде. Ослободување фокусира на борбата на предупредувања и грешки кои се провна во Transposh во последната година.

Човек може да се запраша, ако софтверот не е променет, како доаѓа грешки се провна? Одговорот на тоа е едноставна, софтверот не постои во вакуум, работите се промени цело време, нови верзии на PHP додаде строги предупредувања, кои нарушен некои корисници, имало нови изданија за WordPress и друг софтвер компонента, како и промени на семоќниот Google превод мотор. Овие промени создаде ситуации кои моменталниот код не беше во можност да се справи со, Сепак, ние сакаме ова новата верзија ќе биде малку повеќе способен да прави.

Други нови нешта, вклучува Yoast оптимизација Sitemaps интеграција (Вие треба да го закрпи, инструкции се во нашиот код).
Мал функција за отстранување на непотребни авто преводи (каде преводи биле еднакви на оригиналниот жици, што се случува кога некои сајтови доби блокиран од страна на Google)
повеќе нешта, на readme.txt датотека е твојот пријател.

Hoping to get things more up to speed and rolling 🙂

Уживајте во.

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *