Верзија 0.9.1 – Подобрување на постојано

Превод зближи луѓето
Превод зближи луѓето

Треба да се испратиле претходно за 0.9.1 која е прилично убаво верзија со некои убави подобрувања. Но чекавме оваа исклучително убаво анимација, направена врз Fiverr за неверојатен аниматор, that happens to be related by blood to the team here 🙂

Ние, исто така, создаде убаво Widget Галерија страница, само оди и види!

Други промени вклучуваат:

 • Додадени некаква помош во внатрешноста на админ интерфејс за многу заеднички прашања (клучеви – во, не треба клучеви стандардно)
 • Дозволете jQueryUI верзија да биде заменета, решавање на многу конфликти (стари теми, сите вид на компоненти со несортиран верзии на jQuery и jQueryUI)
 • А фикс кога некои лоши додатоци внесување. CSS во несоодветен начин (овој оневозможено способност да видите кои јазици се selecred)
 • Додадено на функцијата transposh_echo – види нашиот развој сајт за документација и употреба
 • Поправки за графичките контроли, полесно вклучување со shortcodes, стари Dropbox поправки, ИД отстранети
 • Додавање на контакт удар на admin, овозможувајќи избор на јазик за уредите на допир
 • Поправки за мали проблеми откриени по 0.9.0

Што чекаш? Превземи најновата верзија сега!

 

 

Коментари

 1. вели

  hi-,
  after updating this update I got this problem while refreshing my website:
  “Фатална грешка: Unknown: Cannot use output buffering in output buffering display handlers in Unknown on line 0
  so i deactivated the plugin, and the website runs smoothly now,
  any help please ?

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *