Верзија 0.8.5 – Ние ја поддржуваме Лао премногу

Жабата и глушец добредојдени Лаос

И, Google само најави на нивните превод блог дека тие ќе го поддржи Лао, официјален јазик на Лаос, така додадовме кодот бара и направи брзо ослободување со поддршка на овој јазик, која е исто така поддржана од страна на Еден час Превод.

Верзија е веќе надвор за неколку дена, но вистинскиот проблем со добивање на овој пост живо беше наоѓање слика. Ние не сме сосема сигурни дека тоа е најсоодветно слика, но барем тоа рими.

Уживајте во оваа нова верзија.

Оставете Одговор

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *