Versi 0.9.9.0 – Para buruh ing donya – nyawiji!

Kanggo pisanan May, ing dina buruh internasional kita wis pungkasanipun dirilis versi banget dawa kasep lan diantisipasi 0.9.9.0.

Apa versi iki apik kanggo?

Pisanan – support kanggo Baidu, buta golèk Cina kang uga duwe engine agensi, karo support kanggo Kanton kang mandan unik kanggo engine iki. Liyane bab apik karo engine iki, situs sing tuan rumah ing China bisa entuk akses menyang engine agensi apa.

Liyane – kita wis tetep support kurang tombol saiki loro Google lan Yandex, supaya bener padha bisa ngirim maneh saiki. Dadi yen sawetara kaca ing situs padha ora dijarwakake, versi anyar tak sampeyan dijamin. A sawetara basa ditambahaké ing proses.

Katelu – persil saka owah-owahan, tambahan lan mbecike bug kabeh sak. Ya, kita kudu ndandani dokumentasi lan FAQ kanggo sawetara.

Yagene kowe isih maca iki? Cukup nganyarke dina, lan sesuk karya!

Komentar

  1. ngandika

    Looks good. Matur nuwun.

    Quick question: my server has Opcache installed, active and working. Will a future release os Transposh support Opcache?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *