Versi 0.9.8.0 – Welcome Yandex

Ana luwih donya saka mung Google Translate, ana uga liyane kanggo donya saka mung Bing Translate, ketoke ~ 150 yuta Rusia uga mengkono kuwi gedhe, karo Yandex, search engine paling populer ing Rusia.

Yandex ndhukung akeh basa lan mrodhuksi asil beda saka mesin liyane, iku uga duwe spesialisasi ing basa sing ngandika nang Rusia kayata Bashkir, Kirghiz lan Tatar. Kang kita padha saiki bisa kanggo ditambahake menyang dhaptar basa, nggawe nomer total basa otomatis dijarwakake didhukung kanggo kekalahan a 95!

Kajaba saka Yandex uga micu diganti ing cara kita masang jarwan otomatis, supaya iku saiki bisa nyetel pilihan saka engine agensi sing seneng nggunakake.

Kita uga wis akeh (lan kita tegese MANY) dibenakno ing release iki, Log pangowahan bakal menehi rasa apik iki:

  • Support translator Yandex ditambahaké
  • Added pilihan kanggo milih translators disenengi supaya liwat seret lan selehake
  • Ndandani bug kritis ing nerjemahake kirim lan nerjemahake ing nerbitaké
  • Koreksi ing pilihan basa UI (jeneng basa dawa)
  • Dialog terjemahan fix ora loading klik page
  • No longer mbabarake tombol Google externally
  • Ndandani jarwan otomatis resik ing tab utils
  • Dhukungan Bashkir, Kyrghiz lan Tatar thanks kanggo Yandex – Saiki ndhukung 95 Basa!
  • Nambahake support Swahili kanggo Bing
  • Suda wektu Enteni antarane kiriman ing Translate kabeh kanggo 2 detik
  • Ndandani shortcodes nalika bungkusan <p> tag
  • Lambang Google anyar
  • Ndandani telpon deprecation WP_Widget kanggo wordpress 4.3
  • Fix Suntingan panelusuran integrasi buddypress
  • Ndandani sawetara kasus nalika https URL ora bakal ditulis maneh
  • Fix mbaleni support kanggo telung basa huruf (saiki mung CEB)

Seneng versi iki!

Komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *