Versi 0.9.7.2 – Shortcodes shortened

Release Sepur pungkasanipun wis ngangkat munggah sawetara kacepetan, supaya kita bangga saiki kanggo versi anyar.
Iki versi mbecike ing proxy Google maneh, iki wis kedados amarga ana bab-bab sing kita saestu ora bisa ngontrol. Nanging maneh, kerjane.

Owah-owahan iku sawetara mbecike ing shortcodes, sampeyan bisa maca luwih apik dokumentasi pranala ing ngisor iki:
Support shortcode ing Transposh plugin wordpress

Owah-owahan utama kalebu tambahan [tpe] shortcode kang ditambahake ing ndhuwur lawas [].
Kode iki digunakake kanggo kodhe enclosing poto, ngendi iku ora perlu kanggo nutup tag, iki amarga caveat ing wordpress kang nimbulaké
kode parsing kanggo pindhah berserk nalika nyawiji shortcodes poto-terlampir lan nutup.

Uga, ana ora perlu kanggo nemtokake ="y" apa liyane, supaya saiki [tpe mylang] mung bakal bisa lan output: jw

We nggusah sampeyan upgrade, lan seneng versi anyar.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *