Versi 0.9.7.1 – We have a Situs anyar

Bab kawitan kawitan, we would like to thank rumiyin Christopher saka LPK Studio – http://lpkstudio.com/ kanggo desain anyar kita website, website anyar iki pungkasanipun nganti standar web anyar iki lan ngirim bakal katon ing piranti seluler.

Kita saestu sante nggarap Christopher iki, lan arang banget efisien, responsif lan sumurup apa kita needed malah sadurunge kita takon 🙂

Website anyar iki diiringi dening release anyar, boten utama kene nanging sawetara kewan omo wis musna cara dodo ing.

  • Maneh bisa nggunakake + simbol nang jarwan
  • Ing sawetara kesempatan, paragraf dawa durung njaluk terjemahan otomatis tepat saka Google
  • Mbusak jarwan lawas dudu bisa ing 0.9.7.0

Seneng versi anyar, lan priksa manawa sampeyan nganyarke kanggo versi lengkap iki, sawijining free.

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *