Versi 0.9.7.0 – Koreksi lan fitur kabeh sak, lan SuperProxy alpha

Versi anyar punika!

Mangga nganyarke! Mangga, Mangga nganyarke! Please karo sawetara gula ing ndhuwur.

Apa sampeyan kudu nganyarke?

  • Iki versi mbecike dhukungan proxy Google, kang tegese Google Translation ing otomatis bakal bisa maneh.
  • Anyari versi format database, kang tegese wordpress 4.2 wis didhukung, lan sing samesthine kanggo nyimpen ~ 40% saka ukuran meja saiki
  • Kita pungkasanipun duwe versi dhisikan saka editor terjemahan backend, iku bakal nuduhake sampeyan strings wong nyata wis diterjemahaké lan ngijini sampeyan kanggo maneh lan mbusak sing cepet.

Carane ngirim sampeyan nganyarke?

Karo sawetara luck, sampeyan duwe opsi kanggo mung upgrade ing Dashboard wordpress Panjenengan. Apike sing serep, minangka kang ora ana cara maneh sawise upgrade database wis rampung.

Sembarang quirks, masalah, masalah – ing hubungi kita mbentuk iku konco sampeyan.

Apa sing SuperProxy lan apa sing kudu bisa ngaktifake iki?

SuperProxy anyar kita “Njaluk cepet sugih” rencana. hmm…

Bener, kita nggunakake kelenjar mburi kanggo ngidini perusahaan lan individu duwe akses kanggo mbagekke web. Kita bakal mbayar kanggo lalu lintas iki, supaya yen sampeyan tuku layanan hosting lan sampeyan duwe ton saka data nransfer sampeyan lagi ora nggunakake, kita bakal tenan appreciate sing ngaktifake fitur iki, iku bakal ndhukung kita lan mbokmenawa bakal worth nalika sampeyan. Kita bakal nerbitaké rincian liyane babagan iki padha dadi kasedhiya.

Lan – kanggo digarap liyane saka changelog:

  • Woo integrasi mbecike
  • Selokan enkoding base64 lan nyuda ukuran kaca translatable
  • Koreksi Widget ndadekake panji nuduhake bener nalika kothak salah sizing iki digunakake
  • Aman saka front end pananda garis, iku arang katon utawa digunakake lan nyebabake luwih alangan saka iku worth
  • 3 basa anyar didhukung dening bing
  • shortcode lokal jv_ID
  • supaya terjemahan non teks / isi JSON mbecike masalah karo sawetara Plugins download addon
  • Ndhukung ngubungake placeholder, thanks Mark Serellis
  • Sawetara support kanggo plugin direktori bisnis

Supaya – Seneng versi iki, lan aja wong liyo, supaya kita ngerti cara kerjane kanggo sampeyan.

Komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *