Versi 0.9.6.0 – Paling dawa kasep, dirilis ing dina paling cedhak

Iki versi nambah sepuluh basa anyar Google nerjemahake wis bubar ditambahaké. Release fokus ing onomatopia bebaya lan kewan omo sing wis crept menyang Transposh ing pungkasan taun.

Siji bisa takon piyambak, yen piranti lunak wis ora diganti, carane isa kewan omo wis crept ing? Jawaban sing prasaja, piranti lunak ora ana ing vakum, iku ngganti kabeh wektu, versi anyar saka PHP ditambahaké bebaya ketat kang Kagodha sawetara kedhaftar, ana sing mentas diluncurake anyar kanggo wordpress lan komponèn lunak, uga diganti ing moho kuwoso Google nerjemahake engine. Owah-owahan sing digawe kahanan sing kode saiki ora bisa kanggo nangani, nanging kita pengin versi anyar iki bakal dadi dicokot liyane saged mengkono.

Kuwi anyar kalebu Yoast SEO sitemaps integrasi (Sampeyan perlu kanggo nambal utawa nguwataké iku, instruksi ana ing kode kita).
A fitur cilik kanggo mbusak jarwan otomatis ora ana guna (endi Translations padha witjaksono menyang strings asli, kang mengkono nalika sawetara Camping tak diblokir Google)
liyane kuwi, berkas readme.txt iku kanca Panjenengan.

Hoping to get things more up to speed and rolling 🙂

Seneng.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *