Versi 0.9.3 – Pundi boten sandi panji menyang?

Padha ora pindhah adoh banget, monggo nonton video iki utawa maca pandhuan ing ngisor iki.

Punapa ingkang nindakaken kanggo njaluk wong bali?

Cukup nganyarke kanggo versi lengkap nggunakake pandhuan ing ngisor iki:

  • Nganyarke kanggo versi paling anyar saka wordpress.org (kang bakal suwene, wonten)
  • Priksa “ngidini nganyarke Ke versi lengkap” ing setelan
  • Mriksa nginggilaken lan nindakake upgrade ing, kuwi kabeh!

Apa anyar ing versi 0.9.3:

  • Update bakal bisa saka kita Site
  • Sawetara mbecike bug
  • Kemampuan kanggo Mbusak sulih rel = kang ora tansah migunani
  • (0.9.3.1) Kita wis dirilis versi tataran kanggo incorporate basa anyar didhukung Google, ndadekake total count – 73! (Yen wong kene ngandika Hmong, hubungi kita)

Kulo pengen awakmu seneng bakal versi iki.

 

 

Komentar

  1. ngandika

    Aku wis dicenthang kothak "ngidini upgrade Ke versi lengkap" ing setelan nanging ora bisa ndeleng lokasi aku Priksa kanggo nginggilaken lan nindakake upgrade ing,
    Could you please nerangake

  2. Chris ngandika

    iki bakal mlaku yen aku nggunakake situs multi?

    Aku wis diklik sing nganyari ing salah siji situs nanging ora nuduhake kanthi sandi admin jaringan?

    Thanks kanggo Ndeleng

  3. Kurt001 ngandika

    Supaya, Yagene sing nganyari aku iya, mateni panji ing Panggonan pisanan?
    Aku ora njaluk iku. Kenging punapa aku kudu ngundhuh plugin saka situs web saiki, kang mestine bisa saka gudang wordpress?
    Coudl sampeyan njawab kok sampeyan mekso wong menyang iki?

    • ngandika

      Inggih, Aku suggest maca iki lan kirim sadurungé, Aku ora mekso sapa nindakake tindakan, sampeyan bisa instal punapa mawon sampeyan pengin saka ngendi tau arep.

    • ngandika

      Nevermind – mung ditanggulangi iku. Dadi metu sampeyan kudu bali menyang widget nyata lan pilih opsi gendera sawise nganyari. Thanks!

  4. Cyrus ngandika

    Woy Trent…
    bali menyang widget nyata??? Nanging ing ngendi?
    Aku wis diinstal ing versi terakhir saka Transposh plugin…9.3!
    Aku nganti bantuan video… nanging aku ora bisa nemokake lokasi pilihan gendéra punika.
    Aku'd kaya nggunakake panji wae og teks(Jeneng Basa).
    Kadospundi kula saged nyetel panji minangka standar ? Ngendi pilihan hak kanggo ngeset??
    Thanks ing advace – Cesario

      • Cyrus ngandika

        Aku wis rampung iku! Nanging ing kaca konfigurasi saka plugin ana ora sembarang cara kanggo milih panji tinimbang “Inggris” – “russian” etc (jeneng basa).
        Ngendi tombol kanggo milih panji?

        Nganggo wordpress3.5.1

        • ngandika

          Yen sampeyan milih widget sampeyan bisa ngganti gaya menehi, iki ora ana ing opsi plugin nanging ing khusus tampilan widget, ing Panggonan padha sampeyan bisa ngganti judul punika, etc.

  5. Frank ngandika

    Aku mung dianyari WordPress 3.6 lan antarmuka saka ing layar agensi wis diganti rampung. Nanging bab iku paling awon aku ora iso kanggo mbenerake teks samubarang teks sing wis diterjemahke. Aku nganyari Transposh kanggo versi paling anyar lan aku uga iya ing “Allow nganyarke Ke versi lengkap” kang padha bisa bener. Mangga mugi kula ngerti apa apa kanggo njaluk bantuan ing layar karya agensi (karo oranye lan ijo sethitik kothak kanggo klik :). Thanks!

  6. ngandika

    Hello, kang instalado el plugin transposh y funciona perfectamente. El problema viene cuando voy a la galería de fotos y hago klik sobre una foto para agrandarla y la ventana que aparece SE SE desplaza hacia abajo y cada vez que Le doy a la siguiente imagen SE VA desplazando Mas y Mas, banget kikuk lan inelegant. Antes de instalar transposh Las fotos aparecían en una ventana emergente pero ésta ora SE movía del sitio al pasar a la siguiente foto. Creo que será por alguna incompatibilidad con el plugin wp Lightbox 2. Cómo puedo solucionar problema este? Thank You!

  7. Harish ngandika

    Woy Team,

    Aku melu kanggo ndeleng Flag ing sanajan sawise nganyari plugin kanggo versi Paling Anyar. Bisa bantuan kula kanggo Lengkapi puniko iku ..?
    Thanks in advance…

  8. Harish ngandika

    Harish :
    Woy Team,
    Aku melu kanggo ndeleng Flag ing sanajan sawise nganyari plugin kanggo versi Paling Anyar. Bisa bantuan kula kanggo Lengkapi puniko iku ..?
    Thanks in advance ...

    Wis telpon iku.. Sadurunge Nganyari aku dint nyumurupi selector ing widget.. Thanks Penulis… Apik tenan plugin… Thanks a lot

  9. ngandika

    Hello,
    Kula website Saiki ing Ibrani (tengen ngiwa basa) lan aku kaya kanggo nambah Inggris US sarta. Masalah punika sasampunipun didownload ing plug, sandi kabeh wordpress kontrol panel dipindhah saka Ibrani kanggo Inggris, lan uga website diganti menehi tampilan (website kabeh tak didadekake siji ngiwa). Aku panicked lan diilangi ing plug ing. Aku anyar kanggo wordpress lan sakbenere, am ora cukup manawa apa aku mengkono aku iki pemikiran apa iku opsi? Aku weruh sawetara Tutorial endi basa ditambahake kabeh padha ngiwa nengen kanggo njangkepi, lan boten kedaden kanggo wong…
    Mangga kula bantuan! 🙂
    Matur nuwun kanthi sanget ing advance,
    Saka

    • ngandika

      Apa kang ningali amarga Transposh wis ngganti lokal miturut basa,

      Kanggo ndandani iki, please Nyetel Ibrani minangka basa gawan ing Transposh utawa mateni fitur lokal Integrasi ing setelan,

      Elinga, hitchhiker kang tutup Pandhuan.

  10. ngandika

    Hello maneh, kang escrito hace unos días pero aún ora respuesta tengo. Por sih, alguien sabe cómo puedo solucionar la incompatibilidad que kula genera el plugin transposh con el wp lightbox2? Al abrir una foto de la galería de imágenes SE abre una ventana e inmediatamente SE desvanece, para verla HAY que Ir al final de la página. Esto ocurre cada vez que Le doy jalma a la siguiente foto, cada vez SE desplaza Mas abajo. Apa bisa kedados? soy nueva en esto y ora SE kula ocurre cuál puede ser el kesalahan.
    Esto solo kula ocurre teniendo el plugin de transposh activado, cuando Lo desactivo Las fotos SE ven perfectamente.
    Otra duda que tengo que es la galería de fotos ora SE ven en Los idiomas ingles y Katalan.
    Njupuk sawetara dina karo iki lan aku arep edan. Por sih, wong menehi kula tangan?
    Thank You

  11. ngandika

    Hei,
    Pisanan, matur nuwun kanggo proyek gedhe sing digawe kanggo nggawe plugin iki.
    I have a request cilik : carane aku bisa nambah ing awal saben post ukara ing basa translated ?
    Aku seneng nonton ngelekake supaya teks Following wis diterjemahke Google utawa Bing utawa ….
    Matur nuwun !

  12. ngandika

    Aku wis nampa nganyari kanggo FULL minangka instruksi. Nanging aku ora bisa kanggo nganyari kanggo nuduhake munggah ing kabeh. Wis diklik “Allow nganyarke Ke versi lengkap” lan disimpen, nanging ora nganyari showes munggah. Duwe 0.9.3 versi. Nampa ngangkut barang lan metu, nenggo dina lan jam. Diklik lan mateni lan ing. Ora nganyari. Aku pengin panji apa! Ugo agensi maneh tumindak iku misale jek…

  13. Raphael ngandika

    Aku iki delaying apa upgrade iki versi amarga Aku bakal ngeculke kabeh panji utawa ora kang kuwawa milih luwih basa… Apa wong gemblung aku! Minangka sing paling saka Plugins kedhaftar, Aku pracaya kita mung pengen njaluk soko gratis lan sing tansah dianggo. Aku kepenginan Adat Transposh kanggo karya gedhe lan kanggo nggawe kula kanggo mungkasi lan mikir babagan cara kang menehi maneh liyawektu.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *