Taun anyar Happy 2015 – Apa ing nyimpen?

Hello everybody,
Cukup wanted kanggo nindakake writeup cepet apa fitur sing ngrancang kanggo taun teka:

  1. Backend senar editor – fitur iki bab 80% lengkap dening saiki, iku ngijini sampeyan kanggo ndeleng strings dipasang ing database lan nindakake sawetara tumindak sing. Iku sing saiki banget hard kayata njabut kabeh terjemahan saka panjarwa siji bakal dadi sworo seru. Fitur iki wis samesthine kanggo release ing sawetara minggu.
  2. Dhukungan kanggo widget ing direktori unggahan – widget adat Writers have been sambatan (lan rightly supaya) bab kasunyatan nganyarke sing pasukan sing delete_and_move_confirm saka widget. Ing idea dhasar bakal kanggo ngidini sawetara file menyang tetep ana lan supaya musuhan sing. Iki bisa uga mbukak nganti pilihan saka direktori widget didownload kang bakal ngidini kita kanggo menehi pilihan liyane widget tanpa inflating ukuran berkas plugin.
  3. Center senar editor – iki bakal nggawe sawetara antarmuka kanggo senar ing kaca, sing nalika ora kang “icon” bakal ngidini sawetara etos luwih, utamané karo regards kanggo nyunting meta strings lan strings didhelikake liyane, karo sawetara luck, ajax jarwan uga bakal editable sawise upgrade iki. Iki siji bakal njupuk sawetara sasi teka.
  4. Support sistem wilangan – fitur iki bakal kanthi otomatis nerjemahake nomer saka sistem wilangan Eropah basa Arab lan Hindi sistem (lan Mungkin kosok-balene). Ora fitur kritis nanging fitur apik teka rauh kanggo parser cedhak sampeyan.
  5. WP integrasi Menu – ora banget ngengkel ing bener mengkono iki, bisa kelakon, ora bisa.

Sembarang komentar lan gagasan bakal dipun tampi ing ngisor iki, yen padha nggawe pangertèn bakal nambah menyang workplan kita. Yen pancene pengin kanggo ningkataké fitur sing bisa Sponsor werna ing, hubungi kita liwat wangun.

Taun anyar Happy!

 

 

Komentar

  1. ngandika

    Thank You very much for your hard work and for your GREAT Plugin!
    I wish you a greater productivity in this New 2015 Year!
    And I think most of all will agree with me, would like to see oftener updates 😉
    Thanks maneh, and waiting for this awesome features!

  2. ngandika

    Det er første gang jeg ser jeres plugindet må jeg give jer, det er ret snedigt! Jeg har arbejdet som oversætter i mange år, og det her skal jeg arbejde videre medvil forsøge at give mit bidrag ved at forbedre de danske oversættelser på siden!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *