Pamit wordpress.org

Pamit wordpress.org
Supaya dawa, kita para suckers… 🙁

Sekawan taun sawise arep menyang gudang wordpress, lan 189,795 download mengko, Transposh bakal nilaraken gudang wordpress.org.

Ketoke, kabeh widget wektu kita padha link kita Site, lan senadyan iku bisa kanggo nyopot, iki ana marang pedoman wordpress.org.

Iki minangka pedoman kita bisa nampa, kita pitados bilih kita pantes kredit kita karya. Ora kurang saka twitter, facebook, utawa liyane uga dikenal perusahaan nyediakake pihak katelu widget metu ana.

Kita uga bisa nampa kasunyatan sing kita plugin bakal dibusak tanpa kabar, lan tanpa wektu kanggo owah-owahan, tengen metu saka biru.

Kita bisa nampa pesen sing kita ngirim ing forum plugin bakal dibusak mung amarga moderator ora kaya wong, utawa arep sing padha marang aturan sing padha wis digawé piyambak. Aturan padha ora pengin reconsider.

Padha gratis kanggo nggawe keputusan padha kaya, sawise kabeh, sawijining sing hosting lan aturan. Bisa ora ditolak lewat sing, kebeneran cukup aku ora kudu nampa wong.

Yen sampeyan arep sambat, ora sambat kene, nyoba lan sambat ing forum, nanging guess iku sing bakal ngirim, wordpress.org ora demokrasi, utawa apa sing GPL cecek Site, kabeh ana kudu gratis, ing biaya, lan ing wicara, sing alesan sing tak ton saka crippled Plugins sing mung ngawula minangka promosi kanggo versi pro. Iki uga apa kang ngusulaké menawa kita aja karo Transposh. Lan aku ora seneng iku, ora siji dicokot.

Yen versi sabanjure bakal tau bakal diunggahaké menyang situs, bakal versi crippled, (tanpa pranala kene, kanggo manawa) lan ora paling iso digunakke versi. Versi paling anyar (ora crippled) bakal dadi hak dhumateng ing download kaca. Kanggo kang kita saiki kudu nambah mekanisme nganyari.

Bebas bae kanggo ngrembug iki ing Komentar kene.

Supaya dawa wordpress.org, lan thanks kabèh iwak.

Komentar

  1. Grant ngandika

    Inggih, Mugi sampeyan bisa tetep dadi mlaku.

    Mungkin sampeyan bisa miwiti kampanye marang WordPress kita ora dadi seneng. Aku miwiti nggunakake WP utamané amarga saka plugin.. puniko kauntungan ageng kanggo SEO & pranala ing Google. Aku wis webmaster kanggo 17 taun lan kanggo njaluk kula kanggo mungkasi nggunakake dhahar & ngalih menyang WP.. iku amarga Transposh. 🙂

    • ngandika

      Thanks kanggo words jinis, sampeyan bisa njupuk iki kanggo forum wordpress, lan supaya ing moderator ngerti, nanging aku ora pracaya iki bakal bantuan akeh.

      Aku guess non wordpress solusi bakal teka nganti akeh luwih cepet saiki.

  2. Negara ngandika

    Uga iki warta saestu ala. Aku ora mikir tim WordPress dianggep plugin pangembang kaya iki. Padha perlu kanggo reconsider sing tumindak. Kaya ngandika, link bisa dibusak lan saged rampung kanggo dangu saiki. Apa masalah? TCTerms luwih saka absah lan aku wis digunakake Panjenengan plugin ing akèh Pendhaftaran Camping, kang digawa kula kathah kiriman ekstra uga tambah tilas Camping Google. Aku gawe kowé ing.

  3. Anak Themer ngandika

    Uga sing mung nggegirisi. Aku ora njaluk apa sing menehi hasil amba punika. Aku bungah sing isih aturan colokan minangka nganggo iku ing situs web sawetara.

  4. Francois Lachance ngandika

    WordPress punika elek,mung bab sing nggawe wordpress apik iku Komunitas pangembang kaya kowe wong kang,sing sijine sing akèh gaweyan kanggo ora ana dhuwit lan sethitik banget recognition.You wong iya apik banget proyek karo plugin lan pangarep-arep panjenengan bakal terus nglakoni sanajan sawise that.Best luck

  5. Hazar ngandika

    kayane sing iki aturan wordpress punika nyegah google penguin penality lan nyimpen Situs iki saka paukuman.

    • ngandika

      Sing idea menarik, nanging aku bab kita cukup bisa kanggo nangani google tanpa wordpress.org patronization, lan uga – iku wis diijini duwe link ing widget, takon facebook, Twitter, ShareThis(quickest kaca pangkat 10), lan liya-liyane akeh

  6. Ana Kelly ngandika

    Aku supaya nuwun kanggo krungu aku wis nggunakake plugin kanggo taun lan ora aku iku….
    Mugi sampeyan tetep njagi dhewek.

    Thanks maneh

  7. ngandika

    Kanggo rekaman, sampeyan lagi becik uga diijini duwe link ing widget Panjenengan. Aturan ing WordPress.org mung negara sing link kudu dadi milih ing link, ora milih-metu siji.

    Sami-sami kanggo duwe plugin ing WordPress.org nalika arep sing arep ana dening sing aturan tartamtu.

    • ngandika

      Aku ok karo kahanan kaya saiki. Aku digunakake kanggo duwe “bangga Powered by WordPress” ing Pendhaftaran kaca, kang sengaja nerangake karo tema aku wis diinstal (lan aku tema standar wis dadi banget, ora milih-ing). Iki ora suwe cilik, amarga aku luwih kurang bangga sing.

      Yen aturan iki bakal reconsidered (sampeyan bisa maca kedhaftar sawetara komentar kene, babagan dikarepake iki, kang ok karo, Singling metu, etc) Aku bakal reconsider.

      Aku uga banget pracaya nutup plugin karo soko sing wis ana kanggo 4 taun, kang ora mulut keamanan bolongan iku ajeg salah. Mung sasi kepungkur aku ana offline dicokot, lan bakal mbokmenawa wis ora wis bisa kanggo nangani iki kanggo nalika apik. Aku suggest sing njupuk wektu kanggo reconsider ngandika privasi (menehi kabar, sawetara timeframe cukup, apa wae). Iki tau kuwi masalah kritis, sing dibutuhake panggunaan pasukan kuwi.

      Nanging, thanks kanggo pejah, lan wektu, pangarep-arep kita bakal ketemu ing mangsa ing luwih apik istilah.

  8. mr ijo ngandika

    (Sami-sami kanggo duwe plugin ing WordPress.org nalika arep sing arep ana dening sing aturan tartamtu.)
    thanks Otto dadi ana lan njlentrehake
    Ofer sing warta apik We tresnaa(kita) plugin
    Transposh kudu urip

  9. ngandika

    Hello, Aku mung wanted ngomong matur nuwun kanthi sanget kanggo Transposh plugin, iku alat banget, Aku wis diundhuh saka situs, lan aku bangga nampilake link.

    Aku ora bisa ngerti apa sing wis singled metu, minangka akeh Plugins duwe pranala menyang situs saka wong, ana apa-apa salah karo iki minangka iku plugin free, dadi sampeyan kudu paling njaluk link saka.

    Wolfgang

  10. Niels Yakub ngandika

    Hei

    Thanks kanggo karya – Aku pancene seneng Panjenengan plugin, lan Mugi sing bakal bali ing WordPress rauh. Ing sawetoro wektu, carane aku nganyari kanggo versi lengkap? (I need widget liyane saka gawan) Aku kudu instal plugin WP, lan ngundhuh nginstal plugin saka bagean download? Utawa bakal sing mbusak kabeh Pendhaftaran saiki translations?

    Best,
    Niels

    • ngandika

      Hei,

      Iki ora mbusak Panjenengan translations, cara disaranake ora bisa. Ana cara liya sanadyan
      1. Nganyarke saka wordpress.org kanggo versi 0.9.3
      2. Menyang setelan lan mriksa “nganyarke kanggo versi lengkap”
      3. Mriksa nginggilaken maneh (sampeyan bisa duwe peksa iki)
      4. Nganyarke kanggo versi lengkap (saiki 0.9.3.1)

      Good luck

  11. ngandika

    Aku sengaja nganyari kanggo 0.9.3 liwat wordpress gudang, nanging saiki ilang panji. Versi jadi mencabut lan diundhuh saka situs. Plugin ora diinstal, iku mangkene ora plug-in bener ketemu. Saiki Aku ilang Panjenengan agensi alat saka kita Situs.
    Mangga bantuan….
    Thanks
    Marc

      • ngandika

        Hei, thanks kanggo balesan. Nalika aku bali dicenthang ing download page Aku weruh 0.9.3.1 link. Aku kanggo mbusak file saka 0.9.3 lan banjur instal 0.9.3.1. Punika nggoleki apa saiki, karo panji dibalèkaké. Matur nuwun ingkang sanget, lan Nyuwun pangapunten kanggo kahanan karo WordPress.

        Kita website nyebar Sabda Jahwéh sak donya, lan aku pengin ngerti yen agensi engine integral kanggo jiwo kang disimpen.

        Gusti Allah Slamet panjenengan!
        Marc

  12. ngandika

    wordpress ora bisa dadi multi basa CMS tanpa Transposh! ana akeh Plugins translation for wordpress nanging kabeh mau wis ora ana guna 😀 aku dadi seneng kanggo nggunakake transposh lan ngewangi kanggo dhukungan basa persian. 🙂

  13. FanaticWeb ngandika

    Hey Ofer, sawijining ngerti sing 🙂

    Cukup supaya sing ngerti Pendhaftaran masalah iki tetep nalika aku reuploaded versi telpon sing sijine ing server bali banjur, ora yakin carane utawa kok, nanging tetep dadi.

    Saiki aku ndeleng apa sing temenan dening plugin kang dibusak saka WordPress, tenan sumelang, Aku pancene mikir loro katelu ngirim dumunung lan ketemu setengah cara iki pahaman, for everyone kang marga.

    Aku mung nganyari kanggo versi paling anyar, supaya adoh dadi apik, bakal ngawasi stats lan kiriman gadah masalah sadurungé ora gelem resurface.

    Matur nuwun kanggo tetep urip Transposh.

  14. ngandika

    Woy Ofer
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo Transposh plug-ing. Ing aturan WordPress punika ora padha supaya. Aku babar blas ing sisih. Nganyari kanggo versi lengkap lan bangga nampilake “dijarwakake dening Transposh” link.
    Panjenengan plug-in sing paling trep kanggo nggunakake.

  15. ngandika

    punika plugin isih digunakake ing tembung pencet website kang durung diinstal plugin, sampeyan bisa uga nyedhiyani link download saka resmi repo un…?!

    • ngandika

      Download ing gudang wordpress ndadékaké kene, sampeyan bisa mriksa download versi lengkap, lan aja upgrade, Utawa sampeyan bisa bukak kaca download kene.

      Good luck

  16. Framework ngandika

    Aku setuju. Staffers WordPress, minangka adoh aku wis temen maujud, sing tenan mengkono ala banget proyek.
    Padha Mbusak forum Panjenengan balesan mung amarga padha arep dadi 'Pisanan’ kanggo reply utawa netepake yen jawaban wis ora lengkap (aku bisa menehi sampeyan 2 jeneng, nanging aku ngene seneng ora) lan arep kanggo kurban pribadi layanan mbayar sing ngubungaké menyang profesional profil dening (ya ..). Iki mung ireng sisih WordPress, lan pangarep-arep iki bakal diganti..

  17. ngandika

    Ngerti apa sing jahat babagan Broken Plugins mromosiaken versi pro. Siji tembung kindly iku – Bagong.

    Bakal favorit situs. Bakal nglacak. Fantastic Penerjemah.

    Sawisé Panjenengan translator liyane kabeh sing ora malah 2 paling.

  18. ngandika

    Jumlah karya sing wong lanang wis sijine menyang iki plug-in punika astounding.

    Aku bisa kanggo non-MediaWiki organisasi kesehatan lan aku ora bisa ngomong kowe pinten Panjenengan plug-in wis mbantu kita komunikasi karo populasi kita Hispanik.

    Cukup kanggo pindhah ing nambah kita dhewe translations Fantastic.

    Bravo Pendhaftaran kanca… iku mung ala banget carane WP wis digawe angel kanggo sampeyan ningkataké dhewe.

    Aku bakal ngusulake panjenengan, kanggo manawa. Sabda tutuk kadhangkala promosi paling.

  19. Bogdan Storm ngandika

    Mangga ora ninggalake lapangan iki lan tetep Transposh urip.
    Yen pengin bisa kita pirembagan bab nggawe bathi lan aku bakal bantuan sampeyan karo gagasan babagan sing.
    Sampeyan ora perlu website WordPress kanggo ningkataké karya.
    Tansah optimistik UP lan supaya kita mbantu.
    Thanks kanggo pinunjul karya lan nggawe Panjenengan plugin salah siji sing paling aku wis ndeleng wiwit … langgeng.

    Bogdan

  20. ngandika

    Hey, I LOVE komentar ing situs WP.org ngendi Panjenengan plugin tak HFS siji lintang. Panjenengan passion kanggo apa sing nggawe kacetha ing komentar. Kepp @ ​​dhewek.

    A 🙂 New Fan

  21. ngandika

    Ing Peter Jacksons ing wordpress ngirim tenan reconsider iki travesty nalar. Sing nggawa metu… EVERY tombol nuduhake iku link liyane kang Situs. Plugins facebook netepake kuwi… CARA wani nyoba kanggo nyawiji donya njaba OF GOOGLE basa EVERYPAGE!!!

  22. ngandika

    Guys “proyek apik!” Aku tresna Panjenengan plugin lan aku sikap kanggo ngadeg kanggo apa tengen!
    Wordpress ora bakal wordpress Plugins tanpa Apik tenan kaya Yours. Kaya sampeyan ngandika Facebook, Disambung Ing, Twitter, Google…kabeh padha njaluk supaya link bali kok ora sampeyan?
    Aku 100% konco sampeyan, Aku nampilake plugin lan aku nampilake link! Kredit pantes diwenehi ngendi kredit amarga. Sampeyan padha cukup becik supaya supaya akeh wong nggunakake plugin lan sing pantes saben dicokot iku! Iku amazes kula sing wong-wong ing wordpress ora bisa appreciate hard karya sing dadi menyang kaya iki. Sampeyan bakal mikir kabeh wong, wong bakal ngerti sing paling. Sawise kabeh, WordPress benefiting saka karya, kabeh penggunane WordPress sing benefiting saka karya, supaya…kok ora ngirim sampeyan? Aku bakal bangga tetep Panjenengan plugin ing situs karo link bali! Lan Aku bakal ngomong kabeh siswa nglakoni padha. Sampeyan luwih pantes. Demokrasi Long urip!!!! 🙂

    • Mandy ngandika

      Babar blas setuju karo sampeyan kabeh ngomong, Ing Bee! Aku tresna sikap Transposh kang banget …lan aku mesthi tresna plugin iki sarwa kang aku wis mung diinstal lan kerjane apik!

      Biyan, Transposh, Aku ora bisa ndeleng apa tombol sumbangan paypal ngendi wae?? Aku sampeyan kudu siji 🙂 …lan thanks dadi luwih kanggo plugin iki ayu!

  23. utawa najeb ngandika

    thats adil. plugin iki paling apik kanggo kula iki gnna tetep nggunakake tho u lanang dont kudu wordpress, lan u tengen padha ngirim appreiate ur karya karo wong-wong mau lan ngelekake u sadurunge padha apa sing, thats tenan ala

  24. ngandika

    Wah iki nyedot. Aku emg kaya iki plug-in! Kanggo perusahaan looking kanggo nggedhekake menyang Amerika Latin, Transposh dadi bagéan penting banget rencana. Aku seneng mbayar iku!

    Banget kuciwo, WordPress!!!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *